Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

bir atasözü vardı hanı akılsız başın cezasını.. neydi o muydu söz? neyse ya zaten aramız bozuk ben ne zırvalıyorum, pardon :A
Aramız anketlerin süresi bitince ve oylamaymışsan o zaman bozulacak :A önce anket bitsin. Oylayanlar listesine bakarım. Sonra :A yani Pazar sabahı başlar :A

• Harika
Reactions: tekin
Gassal dizisini izlediğimden mi bilmem. Bu ara enerjim düşük. Moralim yok ve kötü his hissiyatı var.
Mutlu olmam gereken bir detay öğrenmeme rağmen hiç bir his oluşmadı bende.
Yarından itibaren eski rutin olacak. Erken uyanmak düzenli bir yaşam iyi gelecektir inanıyorum.

Karmaşık duygular.
Endişe, hüzün, bilinmezlik ve bekleyiş.
Git gide soğuyorum çevredekilerden. Bakalım hayat bizi nerelere savuracak.

• İlginç
Reactions: cokiyitvci
Deplasmanda 0:3 kazandığı maçın rövanşında, kendi sahasında 90.cı dakikaya 0:3 mağlup giren teknik direktör gibi hissediyorum şu anda.
90+2'de hakem penaltı dedi...

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Hastalık ve sağlık arasındaki o ince çizgideyim.
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Şimdilik iştahım yerinde, önemli olan o :A

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Son 2 haftadır çok fena salgın var her yerde. Öğrenciler öğretmen çoğu 1-2 hafta kendine gelemiyorlar.
2 gündür bendede belirti var. Umarım inşallah ayakta atlatacak düzeyde olurum. Ramazan öncesi hiç iyi olmadı.
Bodrumda herkes influenza olmuş İrlanda sayesinde Ayaktayım hastayken bile İrlanda’ nın deve iğne aşısı olan biontech

Bodrumda herkes influenza olmuş İrlanda sayesinde Ayaktayım hastayken bile İrlanda’ nın deve iğne aşısı olan biontech
Buradada aynısı.
Şu an bende üşüme falan var. Eve çok geç gideceğim. Artık o zamana iyice dinlenirim. Kafamda yendim gribi. Teslim olmayacağım inşallah :A

Buradada aynısı.
Şu an bende üşüme falan var. Eve çok geç gideceğim. Artık o zamana iyice dinlenirim. Kafamda yendim gribi. Teslim olmayacağım inşallah :A
İrlanda’ya git orda sonbahar güçlendirici var birde spring booster var içinde covid aşısı ile karıştırmışlar @Dosi

Gecmis olsun dikkat et kendine. Evet, saglin cok fena buralarda da. Özellikle 2 hafta önce zirveye ulasti dediler ama hala devam ediyor.