Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Nasıl hissediyorum biliyor musun... 90 dakika boyunca durmaksızın rakip kaleye hücum edersin, sayısız gol pozisyonu ama girmeyince girmiyor ya hani o top... Yorgunluk bir yandan, bir yandan da o golü bulamamanin verdiği öfke. Sonra ne oluyor biliyor musun? Maç boyunca ölümüne direnen o rakip takım 90+7.ci dakikada topu kendi kalesine atıyor ve 0:1 kazanıyorsun... Öyle hissediyorum işte...

Çok şükür maşallah keyfim gıcır. 🧿
Sürekli geziyorum. Tatiller bol ve uykumu iyi alıyorum. Bir zahmet yani :A
Seneyi iyi kapatıyorum. İnşallah iyide açıp öyle devam eder :Z

Grip belirtisi var, ben bu ara hasta olmamalıyım, sihirli çorba, ilaç, dinlenme vs her şeyi deneyeceğim tüm gün :A gerçi dinlenme olmayacak yoğunum :S

Onun haricinde genel bir yorgunluk hakim.

Grip belirtisi var, ben bu ara hasta olmamalıyım, sihirli çorba, ilaç, dinlenme vs her şeyi deneyeceğim tüm gün :A gerçi dinlenme olmayacak yoğunum :S

Şu sihirli çorbanın tarifini paylaşıyorsan bana göndermeni rica ederim. Belki banada işe yarar. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Geçmiş olsun.

• Beğendim
Şu sihirli çorbanın tarifini paylaşıyorsan bana göndermeni rica ederim. Belki banada işe yarar. :)
Tabiki.
Öncelikle hangi çorba olursa olsun ekşili ve acılı olması en önemli kural. Başlangıçta yapıp içtiğinde %95 etkili oluyor (en azından bende :A ) tam tarifi sonra yazarım.
En son ben okuldayken belirdi eve gelene kadar iş işten geçmişti ama yinede 3-4 günde yok olmasında fayda etti. Çevremdekiler haftalardır çektiler.

• Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Tabiki.
Öncelikle hangi çorba olursa olsun ekşili ve acılı olması en önemli kural. Başlangıçta yapıp içtiğinde %95 etkili oluyor (en azından bende :A ) tam tarifi sonra yazarım.
En son ben okuldayken belirdi eve gelene kadar iş işten geçmişti ama yinede 3-4 günde yok olmasında fayda etti. Çevremdekiler haftalardır çektiler.
Acılı tıkalı olan bronşları açmada faydalı olabilir. :A

• Güldürdün
Tabiki.
Bekliyorum o zaman 😅

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: TenTen and 12.Adam
Acının faydaları çok, mide rahatsızlığı olanlar yememesi daha iyi o ayrı

Bugün kendime yapayım sonra yazarım sana :A detay unutmama adına hatırlatma olacak :A
Benim mide yönünden sıkıntım yok.Kararında tüketiyorum ayarı bazen kaçırıyorum.Tüketince burnumu felaket açıyor.

• Beğendim