Nekadar garip, bende çok uyuyorum ve pek memnun değilim bu durumdan. Çok uyumakta gündüzleri kendimi daha fazla yorgun hissetmeme ve uyuma isteğine sebep oluyor :S 1 haftadır çok erken uyuyorum.Fazlasıyla uykusuz... Bu durum mutsuz veya yorucu yapmıyor ama normal şartlarda çok sevmediğim, günde 5-6 saatin yettiği uykuyu ister oldum resmen...
Benim durumum şuan istem dışı oluyor. Uykuyu ben istemiyorum vücut istiyor ve kontrolü ele geçirmiş durumda. Sabahları kalkıp sonra 1 saat daha fazla uyuyup işe geç gitmeyi kendine resmen alışkanlık edinmiş vücut. Çözemiyorum bu tabloyu ama çözeceğim, bir yerde o zinciri kıracağım...Nekadar garip, bende çok uyuyorum ve pek memnun değilim bu durumdan. Çok uyumakta gündüzleri kendimi daha fazla yorgun hissetmeme ve uyuma isteğine sebep oluyor :S 1 haftadır çok erken uyuyorum.
Cok fazla İsveç köftesi yemişsindir gaz yapmıştır sal gitsin rahatlarsın @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock@xemrexxx çek o beddualarını üstümden
1 kaç problem aynı anda beni buldu ve raporlu evdeyim kaç gündür Evde yata yata iyice hamlanmaktan korkuyorum Salı günü işe dönebilecem inşallah
Ay nekadar kabasın. Sen böyle devam ettikçe yalnızlığa mahkumsunCok fazla İsveç köftesi yemişsindir gaz yapmıştır sal gitsin rahatlarsın @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock
Yanlız kalırsam @denizz19 gibi totomla reyting ölçer millete satarımAy nekadar kabasın. Sen böyle devam ettikçe yalnızlığa mahkumsun
ekleme yaptım mesajımda bakarsınYanlız kalırsam @denizz19 gibi totomla reyting ölçer millete satarım
Analizlerime sanat camiası bile destek veriyor sen ancak çatladığınla kalırsınYanlız kalırsam @denizz19 gibi totomla reyting ölçer millete satarım
Sanat camiasinin 1 numarası Bülent ablam takip ederse inanırımAnalizlerime sanat camiası bile destek veriyor sen ancak çatladığınla kalırsın
Geçmiş olsun o zaman.ssekleme yaptım mesajımda bakarsın
Ruhen iyi, bedenen yorgunluk tam gaz devam@xemrexxx çek o beddualarını üstümden
1 kaç problem aynı anda beni buldu ve raporlu evdeyim kaç gündür Evde yata yata iyice hamlanmaktan korkuyorum Salı günü işe dönebilecem inşallah
Bu mesajdan bağımsız şekilde o günlerde iyiymişim gerçekten de. Tek bir olay çok fark ediyor. Bitsin de kurtulayım artık.Anlamsız şekilde bugünlerde kendimi iyi hissediyorum. Belki de kendimi kandırıyorum...
Bu mesajdan bağımsız şekilde o günlerde iyiymişim gerçekten de. Tek bir olay çok fark ediyor. Bitsin de kurtulayım artık.