Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Fazlasıyla uykusuz... Bu durum mutsuz veya yorucu yapmıyor ama normal şartlarda çok sevmediğim, günde 5-6 saatin yettiği uykuyu ister oldum resmen...

Fazlasıyla uykusuz... Bu durum mutsuz veya yorucu yapmıyor ama normal şartlarda çok sevmediğim, günde 5-6 saatin yettiği uykuyu ister oldum resmen...
Nekadar garip, bende çok uyuyorum ve pek memnun değilim bu durumdan. Çok uyumakta gündüzleri kendimi daha fazla yorgun hissetmeme ve uyuma isteğine sebep oluyor :S 1 haftadır çok erken uyuyorum.

Nekadar garip, bende çok uyuyorum ve pek memnun değilim bu durumdan. Çok uyumakta gündüzleri kendimi daha fazla yorgun hissetmeme ve uyuma isteğine sebep oluyor :S 1 haftadır çok erken uyuyorum.
Benim durumum şuan istem dışı oluyor. Uykuyu ben istemiyorum vücut istiyor ve kontrolü ele geçirmiş durumda. Sabahları kalkıp sonra 1 saat daha fazla uyuyup işe geç gitmeyi kendine resmen alışkanlık edinmiş vücut. :A Çözemiyorum bu tabloyu ama çözeceğim, bir yerde o zinciri kıracağım...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@xemrexxx çek o beddualarını üstümden :bağır:
1 kaç problem aynı anda beni buldu ve raporlu evdeyim kaç gündür :T Evde yata yata iyice hamlanmaktan korkuyorum :T Salı günü işe dönebilecem inşallah :T:

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@xemrexxx çek o beddualarını üstümden :bağır:
1 kaç problem aynı anda beni buldu ve raporlu evdeyim kaç gündür :T Evde yata yata iyice hamlanmaktan korkuyorum :T Salı günü işe dönebilecem inşallah :T:
Ruhen iyi, bedenen yorgunluk tam gaz devam:T
Salı günü olmadı, inşallah pazartesiye işe dönerim.

Huzursuzlukla mutluluk arasındaki ince çizgideyim. Güneşsiz, gündüzleri bile karanlığı yaşadığımız bu günlerde ister istemez enerji düşüklüğü arasıra mevcut ?

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Kötü gibi. Bir boşlukta gibiyim ?