Umarım istediğin olur ve kafanı kurcalayan şey gider çünkü cidden netleşmeyen mevzular yoruyor insanıAslında iyi hissediyorum ama bir takım kafamı kurcalayan netleşmesi gereken bazı mevzular olduğu için hafif tedirginlik ve heyecan.
Teşekkür ederim. Bundan dolayı tam anlamı ile keyifli bir tatil geçiremedim. İlk hafta berbat ikinci hafta artık alışmış olduğum için daha iyi geçti.Umarım istediğin olur ve kafanı kurcalayan şey gider çünkü cidden netleşmeyen mevzular yoruyor insanı
Sağlıklı olalım gerisi zamanla oluyor.Teşekkür ederim. Bundan dolayı tam anlamı ile keyifli bir tatil geçiremedim. İlk hafta berbat ikinci hafta artık alışmış olduğum için daha iyi geçti.
Önümüzdeki günler netleştireceğim gibi duruyor.
Dünyanın işleri bitmez.Aslında iyi hissediyorum ama bir takım kafamı kurcalayan netleşmesi gereken bazı mevzular olduğu için hafif tedirginlik ve heyecan.
Biri bitiyor diğeri başlıyor. Hayat hep koşuşturma ile geçiyorDünyanın işleri bitmez.
Umarım istediğin olur ve kafanı kurcalayan şey gider çünkü cidden netleşmeyen mevzular yoruyor insanı
Bende dün yatakta döndüm 2 saatBugün gayet iyiyim, tatildeyim, son gün olsa da. Tatil bittigi icin biraz buruk. Ama Istanbul.. güzeldi.. unutulmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?