Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Aslında iyi hissediyorum ama bir takım kafamı kurcalayan netleşmesi gereken bazı mevzular olduğu için hafif tedirginlik ve heyecan.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Umarım istediğin olur ve kafanı kurcalayan şey gider çünkü cidden netleşmeyen mevzular yoruyor insanı
Teşekkür ederim. Bundan dolayı tam anlamı ile keyifli bir tatil geçiremedim. İlk hafta berbat ikinci hafta artık alışmış olduğum için daha iyi geçti.
Önümüzdeki günler netleştireceğim gibi duruyor.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Umarım istediğin olur ve kafanı kurcalayan şey gider çünkü cidden netleşmeyen mevzular yoruyor insanı

Bu cidden benim durum. Son yıllarda hiç kafamı kurcalamayan bir anı hatırlamıyorum ve bu cidden çok ama çok yoruyor...

Hayat durmus ve sanki benim kararlarimi bekliyormus gibi.

Tired Sleep GIF by TRT

Hayatımda bugün ki kadar bir boṣlukta hissetmedim. Fazla ikilemdeyim, bir yanım heyecan, bir yanım karamsar. Engeller çok, korkularım fazla...

Dinlenmiş hissediyorum. Yağmurlu hava devam ediyor. Eskiden sevmezdim ama beni dinlendirdigini farkettim. Çok güzel uyunuyor ve dinlendiriyor.

Duygularımı ifade edemediğim için üzülen biri gibi.

Fazla yemenin verdiği ağırlık var. Bu his çoğu zaman rahatsız etse de çok çok az yediğim günlerin hatrına kendimi ödüllendiriyorum. Yorgunluk atma şekillerindem birisi diye düşünüyorum. Ne de olsa çarkta koşan hemstrım ben.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi