(Yakamadı.)
(Yakamadı.)
Neye gönderme oldu bu?Çok iyi edebiyat yaparım. Hafiften filozof havam da vardır.
Gönderme yok. Eskiden yorumlaşmıştık, tuhaf bir diyalog geçmişti, onu paylaştım.Neye gönderme oldu bu?
Bizim senle ilk diyalog da tuhaftıGönderme yok. Eskiden yorumlaşmıştık, tuhaf bir diyalog geçmişti, onu paylaştım.
Tabii bu ilk diyalog değildi, not düşeyim. 1 Şubat 2018'in biraz öncesine dayanıyor ilk diyalog ama tam hatırlamıyorum.Bizim senle ilk diyalog da tuhaftı
Forumdan yediğim sürgünden yeni dönmüştümTabii bu ilk diyalog değildi, not düşeyim. 1 Şubat 2018'in biraz öncesine dayanıyor ilk diyalog ama tam hatırlamıyorum.
Sanırsın Ramiz Karaeski, yıllar sonra hapishaneden çıktı.Forumdan yediğim sürgünden yeni dönmüştümforumdan resimlerde muhabbet başlamıştı. Bak ordan tarih kolay bulunursonra profilimde enteresan diyalog olmuştu
Forumdan resimlerden sana bildirim gelir birazdan
Haha ne demek istediğimi anladın senSanırsın Ramiz Karaeski, yıllar sonra hapishaneden çıktı.
Aslında benzetme doğru. Ramiz Dayı gibi ceza yedin, sonra cezanı çektin ve geri geldin.Haha ne demek istediğimi anladın sen
Foruma zoraki bir ayrılıktı diyelim
Doğru bir durum değildi ama o mesele beraberinde bir sürü ödül getirdi o yüzden iyi ki olmuşAslında benzetme doğru. Ramiz Dayı gibi ceza yedin, sonra cezanı çektin ve geri geldin.
Serdar ve ben bunları hak etmedik...
Serdar ve ben bunları hak etmedik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?