(Yakamadı.)
(Yakamadı.)
Neye gönderme oldu bu?Çok iyi edebiyat yaparım. Hafiften filozof havam da vardır.![]()
Gönderme yok. Eskiden yorumlaşmıştık, tuhaf bir diyalog geçmişti, onu paylaştım.Neye gönderme oldu bu?![]()
Bizim senle ilk diyalog da tuhaftıGönderme yok. Eskiden yorumlaşmıştık, tuhaf bir diyalog geçmişti, onu paylaştım.![]()
Tabii bu ilk diyalog değildi, not düşeyim. 1 Şubat 2018'in biraz öncesine dayanıyor ilk diyalog ama tam hatırlamıyorum.Bizim senle ilk diyalog da tuhaftı![]()
Forumdan yediğim sürgünden yeni dönmüştümTabii bu ilk diyalog değildi, not düşeyim. 1 Şubat 2018'in biraz öncesine dayanıyor ilk diyalog ama tam hatırlamıyorum.![]()
Sanırsın Ramiz Karaeski, yıllar sonra hapishaneden çıktı.Forumdan yediğim sürgünden yeni dönmüştümforumdan resimlerde muhabbet başlamıştı. Bak ordan tarih kolay bulunur
sonra profilimde enteresan diyalog olmuştu
Forumdan resimlerden sana bildirim gelir birazdan![]()
Haha ne demek istediğimi anladın senSanırsın Ramiz Karaeski, yıllar sonra hapishaneden çıktı.![]()
Aslında benzetme doğru. Ramiz Dayı gibi ceza yedin, sonra cezanı çektin ve geri geldin.Haha ne demek istediğimi anladın sen
Foruma zoraki bir ayrılıktı diyelim![]()
Doğru bir durum değildi ama o mesele beraberinde bir sürü ödül getirdi o yüzden iyi ki olmuşAslında benzetme doğru. Ramiz Dayı gibi ceza yedin, sonra cezanı çektin ve geri geldin.![]()
Serdar ve ben bunları hak etmedik...
Serdar ve ben bunları hak etmedik...