Hiçte aynı değil ama neyseBu arada sana olmamış atmaya kıyamıyorum
Hahahahaüff Melek yeter herşeye alınıyorsun isyanlarını duyar gibiyim
Ben seni bi güzel sıvadım ya ondan tersine döndüYani yine her zaman ki gibi suç benim dimi @Dosi
Hiçte aynı değil ama neyseBu arada sana olmamış atmaya kıyamıyorum
Hahahahaüff Melek yeter herşeye alınıyorsun isyanlarını duyar gibiyim
Ben seni bi güzel sıvadım ya ondan tersine döndüYani yine her zaman ki gibi suç benim dimi @Dosi
Allah bizi ıslah etsin ne diyimO bi yarım saat düşünür alttan kalmamak için gerekli cevabı verir bize. Sabah ne diyorduk şimdi ne diyoruz ona
Aynen öyle abla değer vermediğin kişinin nesine alınacaksın zatenAynen öyle ama çok sevmiş çok değer verirsem bilerek alınganlık yapıyorum yoksa alıngan değilimdir
Allah bizi ıslah etsin ne diyimHaa bi de neydim değil ne olacam demeli
Aynen öyle abla değer vermediğin kişinin nesine alınacaksın zatenBende sevipte alınganlık yaparsın diyorum
Valla düşünüyorum da benim partnerim çok alınırsa ne olur diyeHee tmm doğru anlamışsın bak ben anlamamışım seni bir balık burcu olarak partnerim tatlı alınganlıklarıma alışması gerekecek
Valla düşünüyorum da benim partnerim çok alınırsa ne olur diyeişin içinden çıkamıyorum abla kendini biraz daha bu konu da ayarlamaya çalışileride evleneceğin kişinin de karakterine bağlı tabi ama sıkıntı yaşama diye öneride bulunuyorum
İstediğinizi yapmakta serbertsiniz özgür bireyler olarak.Neye uğradığını şaşırırhayattan soğur gibime geliyor
Adam yine verecek cevap buldu @Dosiİstediğinizi yapmakta serbertsiniz özgür bireyler olarak.Ben niye size şöyle yapın böyle yapın diyeyim ki. Sadece odaklanıp ortama uyum sağlarım olur biter.
Bizde cevap çare bitmez.
İstediğinizi yapmakta serbertsiniz özgür bireyler olarak.Ben niye size şöyle yapın böyle yapın diyeyim ki. Sadece odaklanıp ortama uyum sağlarım olur biter.
Şaşırtmadı beyefendi
Aslında şaşırtmamak tahmin edilebilir hale geldiğimi gösterir.Şaşırtmadı beyefendi
Aslında şaşırtmamak tahmin edilebilir hale geldiğimi gösterir.Olmadı şimdi bu, bundan sonra değişik şekilde ilerleyip şaşırtıcı ve tahmin edilemez olacağım.
Güvenini boşa çıkarmayacağıma emin olabilirsin.Sana güveniyorum. Değişik şekilde de olsa şaşırmam çünkü sende herşey mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?