Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

Hiçte aynı değil ama neyse :A :A Bu arada sana olmamış atmaya kıyamıyorum :bhr::A

Hahahaha :F :F üff Melek yeter herşeye alınıyorsun isyanlarını duyar gibiyim :A

Ben seni bi güzel sıvadım ya ondan tersine döndü :A :A Yani yine her zaman ki gibi suç benim dimi @Dosi :A :A

:F:FAynen öyle ama çok sevmiş çok değer verirsem bilerek alınganlık yapıyorum yoksa alıngan değilimdir

O bi yarım saat düşünür alttan kalmamak için gerekli cevabı verir bize. Sabah ne diyorduk şimdi ne diyoruz ona :A
Allah bizi ıslah etsin ne diyim :A :A Haa bi de neydim değil ne olacam demeli :A

:F:FAynen öyle ama çok sevmiş çok değer verirsem bilerek alınganlık yapıyorum yoksa alıngan değilimdir
Aynen öyle abla değer vermediğin kişinin nesine alınacaksın zaten :D Bende sevipte alınganlık yaparsın diyorum :F

Allah bizi ıslah etsin ne diyim :A :A Haa bi de neydim değil ne olacam demeli :A

Aynen öyle abla değer vermediğin kişinin nesine alınacaksın zaten :D Bende sevipte alınganlık yaparsın diyorum :F

:F:FHee tmm doğru anlamışsın bak ben anlamamışım seni bir balık burcu olarak partnerim tatlı alınganlıklarıma alışması gerekecek

:F:FHee tmm doğru anlamışsın bak ben anlamamışım seni bir balık burcu olarak partnerim tatlı alınganlıklarıma alışması gerekecek
Valla düşünüyorum da benim partnerim çok alınırsa ne olur diye :A işin içinden çıkamıyorum abla kendini biraz daha bu konu da ayarlamaya çalış :A ileride evleneceğin kişinin de karakterine bağlı tabi ama sıkıntı yaşama diye öneride bulunuyorum :F

Valla düşünüyorum da benim partnerim çok alınırsa ne olur diye :A işin içinden çıkamıyorum abla kendini biraz daha bu konu da ayarlamaya çalış :A ileride evleneceğin kişinin de karakterine bağlı tabi ama sıkıntı yaşama diye öneride bulunuyorum :F

:FTabii canım dikkatli özenli olmak gerek bu konuda sonuçta bir ömür boyu olacak bu birşey bu bende öyle yapacağım e birazda beni seven öyle sevsin aa

Sana güveniyorum. Değişik şekilde de olsa şaşırmam çünkü sende herşey mevcut :A
Aslında şaşırtmamak tahmin edilebilir hale geldiğimi gösterir. :A Olmadı şimdi bu, bundan sonra değişik şekilde ilerleyip şaşırtıcı ve tahmin edilemez olacağım. :A :A