Hay Allah kahretsin şu boy olayını1.69 bari 1 cm daha olaydı da 1.70 olaydım
Hay Allah kahretsin şu boy olayını1.69 bari 1 cm daha olaydı da 1.70 olaydım
He ondan MasacRE'ye bir çırpıda attın :SHiç kullanmayı sevmem olmamışı ama elimden çıkıverdi
gözlemci dayanamamış kopmamıza bana da atmış disYeniden eşitlendik
Akıl akıldan üstündürHe ondan MasacRE'ye bir çırpıda attın :S
Ne gerek vardı zahmete. Benimkini geri çekseydin tamamdı işlem
Akıllıyımdır evetAkıl akıldan üstündürO eşitlensin diyeydi yoksa sevmem olmamış atmayıkeşke geri çekseymişiz
Fotoğraflarda biraz uzun görünüyorum ama gerçekte olmadıktan sonra bir anlamı yok şöyle bir 1.80 falan olsaydım yeterdi fazlasında gözüm yokHay Allah kahretsin şu boy olayınıBenimde senden aşağı kalır yanım yok 172 olarak senden 3 cm cik uzunumAma fotoğrafını görsem boydan daha net yorumlarımMisal bazı kadın sanatçılar var boyları 155 cm ama baya baya uzun gösteriyorlar tabi giyim de önemli unsur, üst tarafın olarak hep kısa şeyler tercih etmelisinalt tarafta ne dar ne çok bol o zaman uzaktan uzun gösterirsin fotoğraf falan çekilinceama uzun boylu brinin yanında yine kısasınAma şeyler var bu ayakkabı içine konulan boy uzatan ben alıyorum 5 cm o boyum 172 birde ayakkabı 3 cm etti mi sana 180
Aynen çok mu şey istedik bee alt tarafı 180 olmakFotoğraflarda biraz uzun görünüyorum ama gerçekte olmadıktan sonra bir anlamı yok şöyle bir 1.80 falan olsaydım yeterdi fazlasında gözüm yok
Esprini beğendim tebriklerAynen çok mu şey istedik bee alt tarafı 180 olmakvarsa kader de ölmek neye yarar keten gömlek
Ben senle çok iyi anlaştımEsprini beğendim tebrikler
İyi bir uyum olur aslındaBen senle çok iyi anlaştımbundan sonra ismimi yenici olarak değiştiricembundan sonra edebiyattaki yeni akımı eski akımı gibi olacaz
Neyse bana müsade iyi geceler görüşürüzİyi bir uyum olur aslında
Görüşürüz reyiz iyi gecelerNeyse bana müsade iyi geceler görüşürüz
gerçekler karşısında @gözlemci nin şok yaşaması normal
sendeki özgüvende kimsede yokMükemmel buluyorum kendimi, elimi sallasam 1-2'i işte.
Aslan burcuyum, hiç öpmiyim.sendeki özgüvende kimsede yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?