Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

Sana özel cevap veririm belki ilerde

Bakalım nasıl cevaplar gelecek sana.
Takipteyim

soru güzel güzel sonuçta cevap verirken tuzağa düşmedim ne egom tavan yaptı nede kendimi güvensiz hissediyorum
harika cevap

Şaşırtmadın

Sana özel cevap veririm belki ilerde

Bakalım nasıl cevaplar gelecek sana.
Takipteyim

harika cevap

Şaşırtmadın
O cevabı ben versem kızları taciz mi ediyorsun diye dünyayı ayağa kaldırmıştın çoktan
Ama @destere verince alışıldık durum diyip alkışladın

Bence reelde yapmak istediğin esprileri burada yapıyorsun çünkü burada en fazla olmamış yiyorsun gerçek hayatta ne yediğimizi saymayayım
Yani illaki burda yaptığım her espriyi gerçek hayatta yapmıyorum her ortam kaldıramaz çünkü benim kaliteli esprilerimi
ama genel olarak buradaki gibiyim eğlendiriyorum insanları
tabi sizler eğleniyor musunuz onu bilmiyorum da neyse

Kendimi nasıl bulduğumu bilmiyorum ama çoğu arkadaşım önce çok soğukkanlı olduğumu düşünüyorlarmış tanışınca aslında çok sıcak biri olduğumu fark ettiklerini söylüyorlar. Insanlarla tanışmadan önce çok soğukmuşmuş'um.

Açıkçası zor beğendiğim için karşıma hiç bu kız bana bakar dedirtecek biri çıkmadı. Hayırlısı ya aşk peşinden koşan biri değilim. Kendiliğinden geleceğine inanırım.

Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün

@destere farkı diyoruz biz buna
Bu olmadı cidden

harikasın dosi

cevabı aldınmı @gözlemci

öyle çarpılıp kalmışsındır yaptığın gözlemeler bile yandı
Evet sayenizde gözlemelerim karardı

Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün

Bu olmadı cidden

Evet sayenizde gözlemelerim karardı
İyi o zaman sevindim bak
neyse konuyla ilgili gerçek yorumumu yapayım mı

Mümkünse ciddi olsıun
Bu sefer ciddi
ben kendimi yakışıklı bulmuyorum orta halli herkese gider biri olarak görüyorum ama diğer insanlar yakışıklısın diyorlar ben de diyorum ne alaka lan abartmayın sonra tartışmaya başlıyoruz

Bence eğer öyle diyen varsa alttan alma, bu defa cidden yakışıklıysan sen öyle dedikçe onlarda seni hafife almaya çalışır tabi ki dışa da vurup ego da yapma ama arada hatırlat kiminle arkadaşlık kurduklarını

Alttan almak değil ben gerçekten de beğenmiyorum kendimi yani aslında tipim iyi ama boyum kısa ondan beğenmiyorum galiba