Bence reelde yapmak istediğin esprileri burada yapıyorsun çünkü burada en fazla olmamış yiyorsun gerçek hayatta ne yediğimizi saymayayımTahmin et bakalım sence nasılımdır
Bence reelde yapmak istediğin esprileri burada yapıyorsun çünkü burada en fazla olmamış yiyorsun gerçek hayatta ne yediğimizi saymayayımTahmin et bakalım sence nasılımdır
Sana özel cevap veririm belki ilerdeHerkesin doğruyu söyleyeceğini sanmıyorumAyrıca sorum gayet açık bence egoya gerek yok sonuçta yüzyüze değiliz ve ego yapmaya da gerek yokmerak ettim bir erkekle buluşan kız ya da bir kızla buluşan erkek ne düşünüyor
benim baktığım kızın bana bakıp bakmaması önemli değildirsonuçta ben bakıyorsam ilgi alanıma girmiştir ilgi alanımdaysa peşine düşüp taciz etmek şartsonra bakarmı bakmazmı orasını bilemem falcı değilim önce bir elimizden geleni yapalımda .
bu kızda ney elimi sallasam ellisi demem yani 50 de olsa 51. nin olmaması için bir sebep yok
harika cevapsoru güzel güzel sonuçta cevap verirken tuzağa düşmedim ne egom tavan yaptı nede kendimi güvensiz hissediyorum
O cevabı ben versem kızları taciz mi ediyorsun diye dünyayı ayağa kaldırmıştın çoktanSana özel cevap veririm belki ilerde
Bakalım nasıl cevaplar gelecek sana.
Takipteyim
harika cevap
Şaşırtmadın
Yani illaki burda yaptığım her espriyi gerçek hayatta yapmıyorum her ortam kaldıramaz çünkü benim kaliteli esprilerimiBence reelde yapmak istediğin esprileri burada yapıyorsun çünkü burada en fazla olmamış yiyorsun gerçek hayatta ne yediğimizi saymayayım
Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşünYani illaki burda yaptığım her espriyi gerçek hayatta yapmıyorum her ortam kaldıramaz çünkü benim kaliteli esprilerimiama genel olarak buradaki gibiyim eğlendiriyorum insanlarıtabi sizler eğleniyor musunuz onu bilmiyorum da neyse
Bu olmadı cidden@destere farkı diyoruz biz buna
Evet sayenizde gözlemelerim karardı
İyi o zaman sevindim bakBen senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün
Bu olmadı cidden
gözlemciden ilkkez dis yedim
Ben senin kaliteli esprilerini çok sevdim geldiğine de sevindim olmamış atmaya bile kıyamıyorum var sen düşün
Bu olmadı cidden
Ne güzel kardeş kardeş eşit ilerliyorduk. Oldu mu şimdi bu
Mümkünse ciddi olsıunİyi o zaman sevindim bakneyse konuyla ilgili gerçek yorumumu yapayım mı
Eşitlensin diye sana da attımNe güzel kardeş kardeş eşit ilerliyorduk. Oldu mu şimdi bu
Merak etme ben nadiren alıyorum dis.Ne güzel kardeş kardeş eşit ilerliyorduk. Oldu mu şimdi bu
Hiç kullanmayı sevmem olmamışı ama elimden çıkıverdi
Bu sefer ciddiMümkünse ciddi olsıun
Mümkünse ciddi olsıun
Eşitlensin diye sana da attım
gözlemci dayanamamış kopmamıza bana da atmış disMerak etme ben nadiren alıyorum dis.
Sen yakında alıp başını gidersin
Bence eğer öyle diyen varsa alttan alma, bu defa cidden yakışıklıysan sen öyle dedikçe onlarda seni hafife almaya çalışır tabi ki dışa da vurup ego da yapma ama arada hatırlat kiminle arkadaşlık kurduklarınıBu sefer ciddiben kendimi yakışıklı bulmuyorum orta halli herkese gider biri olarak görüyorum ama diğer insanlar yakışıklısın diyorlar ben de diyorum ne alaka lan abartmayın sonra tartışmaya başlıyoruz
Alttan almak değil ben gerçekten de beğenmiyorum kendimi yani aslında tipim iyi ama boyum kısa ondan beğenmiyorum galibaBence eğer öyle diyen varsa alttan alma, bu defa cidden yakışıklıysan sen öyle dedikçe onlarda seni hafife almaya çalışır tabi ki dışa da vurup ego da yapma ama arada hatırlat kiminle arkadaşlık kurduklarını
Aynı kaderimi yaşıyoruz yoksaa 😱😱 boyun kaçAlttan almak değil ben gerçekten de beğenmiyorum kendimi yani aslında tipim iyi ama boyum kısa ondan beğenmiyorum galiba
1.69 bari 1 cm daha olaydı da 1.70 olaydımAynı kaderimi yaşıyoruz yoksaa 😱😱 boyun kaçşimdi bana 180 deme bayılırım şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?