Kendinizi Nasıl Buluyorsunuz?

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,612
Puanı
861
Evet sorumuz basit arkadaşlar sizler kendinizi nasıl buluyorsunuz Yakışıklı/Çirkin/Büyüleyici/İhtişamlı/Güzel/Rezalet/Çirkin Ötesi/Karizmatik -"Standart"

Erkekler için =Misal bir kız gördüğünüzde bu bana bakmaz tarzında mı yoksa bu kim elimi sallasam ellisi mi?

Bayanlar için = Bu çocuk bana hayatta bakmaz mı diyorsunuz yoksa ben bunu kendime paspas ederim naz çekerim mi diyorsunuz?

Son düzenleme:
Gençken bu bana bakar bu bana bakmaz dediğimde oluyor ama şimdi elimden geldiğince bakmıyorum. Keşke gençken de dikkatli olsaydım ama hayıflanmaktansa geçmişe sünger çekmek daha iyi oluyor.

Bu nasıl soru? egoların tavan yaptığı ve kimininde kendine olan güvensizliğin gün yüzüne çıkaracağı çok sakıncalı soru 😱
Herkesin doğruyu söyleyeceğini sanmıyorum
Ayrıca sorum gayet açık bence egoya gerek yok sonuçta yüzyüze değiliz ve ego yapmaya da gerek yok
merak ettim bir erkekle buluşan kız ya da bir kızla buluşan erkek ne düşünüyor

Güzel soru
kendimi eski püskü buluyorum

benim baktığım kızın bana bakıp bakmaması önemli değildir
sonuçta ben bakıyorsam ilgi alanıma girmiştir ilgi alanımdaysa peşine düşüp taciz etmek şart
sonra bakarmı bakmazmı orasını bilemem falcı değilim önce bir elimizden geleni yapalımda .

bu kızda ney elimi sallasam ellisi demem yani 50 de olsa 51. nin olmaması için bir sebep yok

Bu nasıl soru? egoların tavan yaptığı ve kimininde kendine olan güvensizliğin gün yüzüne çıkaracağı çok sakıncalı soru 😱
soru güzel güzel sonuçta cevap verirken tuzağa düşmedim ne egom tavan yaptı nede kendimi güvensiz hissediyorum

Tahmin etmiştim böyle bir cevabın geleceğini ama yine de farklı birşeyler gelir de belki ben yanılırım diye etiketlemiştim seni

Ciddiydim ama espri yine sonuçta
Gerçekte de böyle şen şakrak mısın espri yapar mısın yoksa sönük ve silik bir tip misin
Biraz ağır soru oldu farkındayım

Kendimi iyi buluyorum çevremde ki insanlardan da olumlu yorumlar alıyorum.

Tahmin et bakalım sence nasılımdır