Zehirle oku attın illa olacakFire yok ankette şu ana kadar
Güldürdün PatronKendim kadar muhabbeti saran pek insan tanımadığımdan konuşuyorum fırsat buldukça.
Fakat ankette "bu konu hakkında bilgi vermek istemiyorum" seçtim, hoşuma gitti seçenek.
İnsanın en iyi arkadaşı kendisidir çünkü seni yine en iyi sen anlarsın, tabiki benimde iç sesimle konuşmak gibi büyük bir çılgınlığım oluyor kendim ile çok güzel istişare yaparım herkese de tavsiye ederim rahatlatıcıdır 😎
Emeğine sağlık @The_Erinch içimizdeki gerçeği ortaya çıkardın bu defa da
Sen memleketin yaylalarında bağıra bağıra kendinle kavga ediyormuşun öyle diyorlarKonuşurum, severim de... Gayet keyifli bir şey.. Özellikle bazı konularda hazırlık açısından işe yarıyor kafanda bir şeyleri tekrar etmek... Konu güzelmiş bu arada eline sağlık. @The_Erinch
Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Zaman zaman konuştuğum oluyor ama en çok yorum yazarken mesela şuan bile konuşarak yazıyorum bazen annem yanımda oluyor duyuyor ne mıç mıç yapıyorsun diyor Birde en çok üzüldüğüm zaman kendi kendime konuşuyorum hatta konuşurken ağladığım bile oluyor
@The_Erinch yine harika bir konu bulmuşsun abi çok sağol
Bugünkü Konya gibi düzeni bozdunKendim kadar muhabbeti saran pek insan tanımadığımdan konuşuyorum fırsat buldukça.
Fakat ankette "bu konu hakkında bilgi vermek istemiyorum" seçtim, hoşuma gitti seçenek.
Oooo hem de ne bağırırım yaylara karşı... En sevdiğim şeydir açık havaya bağırmak...Güldürdün Patron
------
Sen memleketin yaylalarında bağıra bağıra kendinle kavga ediyormuşun öyle diyorlar
Teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Hepinizin kendinizle konuştuğunuzu biliyordum zaten
Şşşşşş o halimi kurcalama... Boşver böyle kalsın...Oyun oynarken ki halini merak ettim... Adam kaçıyor, yakala... Ulan nasıl vurulduk öyle ya... Temiz iş oldu... @Dosi , çizgi romanda baloncuklara yazıyorlar hani...
Islıkla haberleşiyor musun?Kuş dili gibi... Kurcalamayı severim. @The_ErinchOooo hem de ne bağırırım yaylara karşı... En sevdiğim şeydir açık havaya bağırmak...
------
Şşşşşş o halimi kurcalama... Boşver böyle kalsın...
Islık beceremem maalesef... Kurcalama boşuna, buradan kimseye bir malzeme çıkmaz...Islıkla haberleşiyor musun?Kuş dili gibi... Kurcalamayı severim. @The_Erinch
Instagram'da malzeme hazır...Islık beceremem maalesef... Kurcalama boşuna, buradan kimseye bir malzeme çıkmaz...
Oraları hiç karıştırma, ayarımı bozma benim...Instagram'da malzeme hazır...
Olm adamla uğaşma @12.AdamOraları hiç karıştırma, ayarımı bozma benim...
Ama kopuktu kopuktu zincir, olduramadımOraları hiç karıştırma, ayarımı bozma benim...
İki gülüp eğleniyoruz, tam uğraşılacak biri kendisi insan sevdiği kişiye takılır...Olm adamla uğaşma @12.Adam
@Yakamoz-Asi görr görr insanlar dizi çekiyorEvet konuşuyorum.
Küçükken kendi kendime dizi çekerdim, bir dizim 160 bölüm sürdü diğeri 100 bölüm. Hayali arkadaşım Hören vardı, onla konuşurdum. Hören bir dinazordu.
Doktorculuk oynayana denk gelmedik @Yakamoz-Asi
Onu ders çalışırken yapardım.
Hadi bakalım tatlılara oy verelimDoktorculuk oynayana denk gelmedik @Yakamoz-Asi
konuşarak çalışmak çok ideal. insanın daha çok aklında kalıyorOnu ders çalışırken yapardım.
Şimdi bildirimlerime baktım hemen işlemi başlatıyorum.Hadi bakalım tatlılara oy verelim
Hatta bunlara anlatıyordum. Masamda 15 senedir benle olan uğur oyuncaklarımHadi bakalım tatlılara oy verelim
------
konuşarak çalışmak çok ideal. insanın daha çok aklında kalıyor