TRT 1 Kendi Düşen Ağlamaz - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
312
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
kendi-dusen-aglamaz-dizisi-konusu-oyunculari-trt-1.jpg

TRT 1'in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini İnci Balabanoğlu'nun, senaristliğini Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı'nın üstlendiği yapımın kadrosunda Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Yonca Şahinbaş, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı, Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı yer alıyor.

Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan, evlenmek üzere olan babasına ders vermek isterken kendini istemediği bir durumda bulan zengin kızı Alize'yle tamirci Serkan'ın hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de TRT 1'de!

Bu dizi baya bir konuşulduğu için izleme listeme almıştım. Tatilde bir bölümüne denk gelmiştim beğenmiştim. Geçen hafta üst üste izleyip güncele yetiştim. Oldukça tatlı bir dizi. Final yapana kadar bakarım.

Bu dizi baya bir konuşulduğu için izleme listeme almıştım. Tatilde bir bölümüne denk gelmiştim beğenmiştim. Geçen hafta üst üste izleyip güncele yetiştim. Oldukça tatlı bir dizi. Final yapana kadar bakarım.
Güzel bir yaz dizisi ama Benim Güzel Ailem'in aksine Eylül sonu Ekim başı final olur diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Çok iyi bir bölümdü. Bu dizinin şansızlığı bir kaç önemli maça denk gelmesi :/

Oldukça eğlenceli sahneler izledik. Türkan karakterini pek sevmedim. Duyguyu geçiremiyor. Ailesini bırakma sebebini daha iyi bir bahaneye bağlarlar umarım. O kısım pek olmamış.
Sarp’ın ailesi ile olan sahnelerini beğendim.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
Çok güzel bir bölümdü, maçlara rağmen Reyting artışı olmuş.

• Beğendim
Sosyal medya ilgisi güzel olsa da hikaye ve gidişatı pek uzun sürmeyecek gibi.

Senaryonun alındığı kitaba da bakmak gerek gerçi.

Keyifle izliyorum o ayrı.
Reytingi koruduğu sürece hikaye uzatmaya müsait. Kadrosu oldukça geniş (arkadaş tayfası)
Komedi kısmına dahada ağırlık verilerek yeni hikayeler oluşturmaya müsait bir dizi.

• Beğendim
Reytingi koruduğu sürece hikaye uzatmaya müsait. Kadrosu oldukça geniş (arkadaş tayfası)
Komedi kısmına dahada ağırlık verilerek yeni hikayeler oluşturmaya müsait bir dizi.
Bazı karakterler ve olaylar dizinin başlangıcına göre değişikliğe uğradı gibi son bölümlerde.

Serap Alize'yi hiç sevmiyordu, birden iyi davranmaya başladı; Serap ile Alize'nin halası çifti ayırmaya uğraşıyordu o konu sessizce kapandı; Alize, babasının evlenmesine karşıydı hatta dizinin temeli diyebiliriz bu konuya, şimdi neredeyse istemeye gidecek. Alize'nin arkadaşları, hele erkek olan Serkan'ı sevmiyorlardı kanka oldular vb...

Türkan ile diziyi kış sezonuna da hazırlıyorlar gibi.

Ömer'in başlaması ile de bu diziyi kendi adıma Cumartesi sabahı internete almayı düşünüyorum. (Aile'nin de başlamasıyla haftada 4 akşam Tv izlemek istemediğimden.Yoksa dizi güzel gidiyor şu an.)

Son düzenleme:
  • Beğendim
Bazı karakterler ve olaylar dizinin başlangıcına göre değişikliğe uğradı gibi son bölümlerde.

Serap Alize'yi hiç sevmiyordu, birden iyi davranmaya başladı; Serap ile Alize'nin halası çifti ayırmaya uğraşıyordu o konu kapandı; Alize, babasının evlenmesine karşıydı hatta dizinin temeli diyebiliriz bu konuya, şimdi neredeyse istemeye gidecek. Alize'nin arkadaşları, hele erkek olan Serkan'ı sevmiyorlardı kanka oldular vb...

Türkan ile diziyi kış sezonuna da hazırlıyorlar gibi.
Yalnız hiç biri birden olmadı. Bu komedi dizisi olduğu için çatışmaların uzun sürmemesi gerekiyor. Serap bir bölümde, Alize’yi sevecek gibi oluyorum kendimi zor tutuyorum demişti. Kendini çok zorladı ama kardeşinin onu sevdiğini anladıktan sonra artık o da şans verdi.
Hala ise bu evliliğin bir oyun olduğunu anladığı zaman ayırma gereği duymadı, sonra herkes zamanla kabullendi sevgisini.
Alize daha Sinem’i tam olarak kabullenmiş değil ama Sinem sürekli onlara destek olduğu için onunda inadı kırılıyor artık.

Bu tarz dizilerde genelde karakterler değişime uğrar.
------

Ömer'in başlaması ile de bu diziyi kendi adıma Cumartesi sabahı internete almayı düşünüyorum. (Aile'nin de başlamasıyla haftada 4 akşam Tv izlemek istemediğimden.Yoksa dizi güzel gidiyor şu an.)
şu kısmı sonradan eklemişsin, onada yorum yazayım :A
Bende gününde nadir dizi izlerim. İzlersemde genelde yarım izliyorum. Süre çok uzun olduğu için yarım bırakıp ertesi güne hazırlıklar yapmak zorunda kalıyorum. Bende genelde ertesi gün işten gelince dinlenme vaktimde tamamlıyorum dizilerimi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Tv'de izlediklerim harici birşey izlersem telefonda izliyorum. O zaman da whatsapp, messenger, instagram dm vb. Bildirimler, arada aklıma gelen şuna bakayım dediğim şeyler derken çoğunlukla izlediğime odaklanamıyorum.

Akşam Tv izlerken ise telefonu odamda bırakıyorum. Akıllı bileklik ile acil olabilecek bildirimleri alabiliyorum zaten.

23:45 civarı çıkan reklamı da bölüm sonu sayıyorum, tüm kanallarda hemen hemen aynı. Bölümlerin uzunluğundan ve öncesinde 1 saat özetle 21:00 itibariyle başlamalarından ötürü arada uyuklamalar olabiliyor maalesef.

• Beğendim