Kenan Ece "Kalp Hırsızı" Dizisinde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,746
Puanı
1,060
thumbnail_1406972627.jpg

Yapımcılığını Mint Yapım'ın, senaristliğini Birol Güven'in üstleneceği ve yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kalp Hırsızı dizisinin başrolü Medcezir dizisinin sezon finalinde diziden ayrılan Mine Tugay olmuştu.

Dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz sezon sevilen dizi Küçük Ağa'da konuk oyuncu olarak yer alan başarılı oyuncu Kenan Ece de dahil oldu.

Mine Tugay'ın evine giren hırsıza aşık olacağı dizinin genel hikayesi ise şöyle:

Defne, kendisini hamile halde terk eden kocasının ardından bir daha evlenmemiş ve anne - babasının desteğiyle oğlu Bora'yı büyütmüştür. Bora, büyüyüp de babasını sorunca Defne, ona babasının Avustralya'da yaşadığını anlatır. Bora artık bu yalanlarla da tatmin olmayınca, babasının yakında geleceğini söyler. Tekin, dışarıdan bakıldığında kafeterya işletmecisi gibi dursa da arkadaşları Sinan, Kemal ve Filiz'le tarihi eser hırsızlığı yapmaktadır; ancak bu durumu kimse bilmez. Tekin'in yolu son işinde Defne'nin evine düşer. Defne, müşterisi için aldığı bir eseri evinde saklamak durumunda kalır. Tekin eseri çalmak için eve girdiğinde Bora uyanır ve Tekin'i babası zanneder.

Kenan Ece'nin başrol olduğunu düşünmüyorum.. Mine Tugay çok iyi seçim. Romantik komedi boşluğunda iyi gidebilir.

Kenan Ece fena seçim olmamış. Mine Tugay için tutmasını isterim ama zor gibi bakalım..

@Çiğdem- askitomun yanina gitmisler hicbi dizisi tutmayan kenani (kenan imirzaliogluyla ayni adda olmayi haketmiyor :T ) koymuslar dizi tutmayacak bence dusun artik bn bile boyle dusunuyorum :(

@Çiğdem- askitomun yanina gitmisler hicbi dizisi tutmayan kenani (kenan imirzaliogluyla ayni adda olmayi haketmiyor :T ) koymuslar dizi tutmayacak bence dusun artik bn bile boyle dusunuyorum :(
kenan ece başrol oynayabilicek bir oyuncu değil bencede
ayrıca dizinin senaryosu çok kısıtlı eve hırsız olarak geldiğidne senaryo bitiyor yanı :kiki::kiki:

kenan ece başrol oynayabilicek bir oyuncu değil bencede
ayrıca dizinin senaryosu çok kısıtlı eve hırsız olarak geldiğidne senaryo bitiyor yanı :kiki::kiki:
Ne yazikki :( Minem yazik etti kendine . Hem mineyle kanan yakismiyoki :( :( :( :( Benim adim gultepeye cok yakisirdi :(

Ne yazikki :( Minem yazik etti kendine . Hem mineyle kanan yakismiyoki :( :( :( :( Benim adim gultepeye cok yakisirdi :(
mine kenanın ablası gibi duruyor partner olarak çok yanlıs bir seçim 🙂🙂
ama bizim ülkemizde böyle aşk dizilerini seven çok kişi var dizi tutabilirde belkı en azından 1 sezon yayından kalkmadan devam edebilir 🙂