Kenan Ece "Kalp Hırsızı" Dizisinde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,749
Puanı
1,060

Yapımcılığını Mint Yapım'ın, senaristliğini Birol Güven'in üstleneceği ve yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kalp Hırsızı dizisinin başrolü Medcezir dizisinin sezon finalinde diziden ayrılan Mine Tugay olmuştu.

Dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz sezon sevilen dizi Küçük Ağa'da konuk oyuncu olarak yer alan başarılı oyuncu Kenan Ece de dahil oldu.

Mine Tugay'ın evine giren hırsıza aşık olacağı dizinin genel hikayesi ise şöyle:

kenan ece yanlış seçim ama yişne hayırlısı olsun mint keşke başka birini seçseydi

Dizinin adı güzel değil.
İki oyuncuyu da sevmiyorum. Başarısız olacak dizi.

iki oyuncu da iyi seçimler ama yapımcı düşündürüyor

Kenan Ece'nin başrol olduğunu düşünmüyorum.. Mine Tugay çok iyi seçim. Romantik komedi boşluğunda iyi gidebilir.

Kenan Ece yardimcı karakter olması kendisi için daha iyi olur.

Kenan Ece fena seçim olmamış. Mine Tugay için tutmasını isterim ama zor gibi bakalım..

İyi seçimde tutacağı konusunda pek emin değilim

Minemmmmmmm naotin sen neden bu dixiyi kabul ettin

kenan varsa kesin tutmaz) mine tugaya yazik oldu

@Çiğdem- askitomun yanina gitmisler hicbi dizisi tutmayan kenani (kenan imirzaliogluyla ayni adda olmayi haketmiyor
) koymuslar dizi tutmayacak bence dusun artik bn bile boyle dusunuyorum

@Çiğdem- askitomun yanina gitmisler hicbi dizisi tutmayan kenani (kenan imirzaliogluyla ayni adda olmayi haketmiyor
) koymuslar dizi tutmayacak bence dusun artik bn bile boyle dusunuyorum
kenan ece başrol oynayabilicek bir oyuncu değil bencede
ayrıca dizinin senaryosu çok kısıtlı eve hırsız olarak geldiğidne senaryo bitiyor yanı

kenan ece başrol oynayabilicek bir oyuncu değil bencede
ayrıca dizinin senaryosu çok kısıtlı eve hırsız olarak geldiğidne senaryo bitiyor yanı
Ne yazikki
Minem yazik etti kendine . Hem mineyle kanan yakismiyoki
Benim adim gultepeye cok yakisirdi

Ne yazikki
Minem yazik etti kendine . Hem mineyle kanan yakismiyoki
Benim adim gultepeye cok yakisirdi
mine kenanın ablası gibi duruyor partner olarak çok yanlıs bir seçim 🙂🙂
ama bizim ülkemizde böyle aşk dizilerini seven çok kişi var dizi tutabilirde belkı en azından 1 sezon yayından kalkmadan devam edebilir 🙂