Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni Kanalı Belli Oldu!

oh oh

Ezel'den sonra Karadayı büyük hayal kırıklığı olmuştu. Karadayı kendince iyi bir dizi olabilir fakat Ezel iyinin de ötesinde, dünya kalitesinde üst +++ düzey bir diziydi. O hikâye yüz yılda bir gelir heralde. Hele ATV olduğuna göre çok zor Ezel kalitesinde olması (zaten Ezel ATV'ye geçtikten sonra eski kalitesini kaybetmişti, ona rağmen çok iyiydi yine de)

Yeni sezonu Kenan kapatır.. bu adamın dizisi iyi veya kötü olsun yinede izleniyor. Belirli bir kitleye sahip bir oyuncu. Ercan Mehmet Erdem ve Serdar Akar ikilisinden birşey çıkmazsa ki çıkmasın zaten, boşa kürek sallarlar, 46'nın bitmesiyle TV'yi çöpe basıyorum.

bundan sonra bunun dizilerini de izlemem klasik ay yapım saçma sapan aşk dizilerinden biri olacaktır son dizisiyle gözümden çok fena düşmüştü zaten medyadaki haberleri falan soğudum iyice eskiden baya severdim artık sıradan bir oyuncudan farkı yok gözümde

Kenan İmirzalıoğlu'nu eskiden çok severdim ama artık sevmiyorum son dönemdeki davranışları ve haberlerden ötürü cok bozdu kendini.Onun dışında dizisi yine aşk konulu olacaktır izlemem zaten

Kenan tubadan uzak dursun asla asla olmaz kenana kotu oyuncular daha iyi gider karsisinda kasilmazlar kasinti herif

Kenan imirzalioglu sureler kisalmaz ise yine dizi yapmicam diye aciklamalar yapiyordu,para tatlı geldi herhalde

Kenan tubadan uzak dursun asla asla olmaz kenana kotu oyuncular daha iyi gider karsisinda kasilmazlar kasinti herif
Bence asil Tuba Kenan'dan uzak dursun.Kenanin yaninda Selin haric kotu oyuncu olmadi.Cansu rolunun hakkini fazlasiyla verdi,Berguzar 3 sezon boyunca dokturdu ona kotu diyen once bir kendin oyuncusuna baksin.Neyse tubayi zaten su egolu fanlar yuzunden pek hazmetmiyorum sevdigim oyunculardan uzak dursun yoksa el mecbur onu izlemek zorunda kalacagim(bkz KPA)

Tuba zaten kenandan uzak duruyor daha kac kere rededilecek kenan bey, 5 projeyide elinin tersiyle itti tuba kac yildir tubanin pesinde. Bu yil Kivanc vs kenan eylulde ikisde tuba ile rol almayi istiyor anlasilan ama kivo 1 adim onde gibi tuba karar degisikligi yapmazsa tabii
icten ice tuba ile kenan istiyorsunuz ama itiraf edemiyorsunuz bircok kenan fanida ayni biz egolu olmayalimda kim olsun star hayrani olmak cok başka

ayol hayallerindeki projelerden vazgeç bence bir teklif varsa gerçekten vardır
)) bak engin akyürek için kösem haberi çıktı teklifi reddettiği açıklandı
)) yani fanların kafasında kurduğu teklifler gerçek teklifler olmuyor

tuba ile neden rol almak istesinler bülent inal,cansel elçin,ilker aksum 3 partneri tubadan sonra başlarını kaldıramadılar
engini de görücez bakalım

ayrıca kıvanç, kenan gibi isimlerle tuba bir değil
hele ki kenan adamı sevmem ama halit ergençten sonra en reytingli adam son 20 yıldaki; deli yürek-ezel-acı hayat,karadayı arada bir alacakaranlık dizisi var vasat

Kırgın Çiçekler'in yeri sağlam.

Son yillarda kenan ile olan her projede ayyapim tubaya teklif goturuyor tuba redediyor bunun neresini anlayip yok hayaller falana yorabiliyorsun tuba ile neden rol almak istesinler diyorsun TUBA buyukustun den bahsediyoruz dimi baska bir isim degil esi benzeri yok turkiyede tek, ilkerin emmy adayligi bulunan bi dizisi oldu bunda ne kotu bir durum var adama sorsan sikayetci bile olmaz kendini boyle seylrle avutma la bulent inaln en yuksek rytingli dizisi ihlamurlsraltinda ne alaka olayi nreye cekebilmisisn bravo kenan ve kivanc onceklikle erkek tuba kadin once bunu bi tar sonra tubaya kadin rakip bulamadin erkeklere sardin buda tubanin farkidir nokta

Beren zaten bizimle ününe ün katmiş bir isim. Beren'le elbet de yeni bir diziyle çalişmak isteriz lakin Beren ile Kenan profil olarak ekranda uyuşmadıkları için böyle bir proje gündemimizde değil.
bereni beren yapan proje hatırla sevgili boşuna çırpınma

takas mode on olmuş bu da takas da vadi için eşi benzeri yok der hep
@Çiğdem- @Harunnn60
neyse resmi teklif giderse herkesin haberi oluyor öyle twitterdaki fan dünyası konuşmuyor sadece yani

kadın rakip niye sayayım sen demedin mi kıvançla kenanı ben rakip olsunlar diye örnek vermedim sana cevap verdim

Dogru bi cumle kurdun olecem 😱