Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni Dizisi Hangi Kanalda?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
En son Ezel dizisinde hayranlarıyla buluşan ve fenomen haline gelen Kenan İmirzalıoğlu, Ay Yapım'la gelecek sezon ATV'de yayınlanacak bir dizi için anlaştı.

İmirzalıoğlu'nun bu anlaşma karşılığında 4 milyon TL alacağını hatta paranın yarısını peşinen cebine koyduğunu yazmılmıştı.

Taraflar haberin gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Ay Yapım bir açıklamayla bu haberleri yalanladı. Ancak anlaşmanın detaylarına ulaşıldı.

4 MİLYON'U DA GEÇEBİLİR!

İmirzalıoğlu bu transferden 4 milyon TL'den fazlasını da kazanabilir. Çünkü bu rakam sadece ilk 13 bölüm için kendisine veriliyor. Dizi devam ederse İmirzalıoğlu 13. bölümün ardından sözleşmesini yenileyecek ve sezon sonuna kadar kendisini ve Ay Yapım'ı bağlayacak olan yeni bir anlaşmaya daha imza atacak. Hollywood'u gölgede bırakan rakamları sadece başrol oyuncusu için gözden çıkaran Ay Yapım'ın hayli iddialı bir diziye hazırlandığı belli.

Bakalım diğer oyuncular kimler olacak ve 13 bölüm ardından İmirzalıoğlu bu kez ne kadar ücret alacak?
 
Yine atvde olacak. Kenan Imirzali Ezel dizisinden sonra tekrardan ATV ekranlarinda.
 
Yine aynı tarz bir dizi olacaktır. ATV, bu tarz dizileri son zamanlarda hiç tutturamıyor aslında (Uçurum, Son) ama gelecek sezon değişebilir durum...
 
Değişse iyi olur bence.Kenan'ı başarısız bir projede görmek istemem.hiç çıkmasın ortalara daha iyi.
 
atv batmak için çok ugraşıyor yahu
)))) ay yapım bitik bir şirket tek ece melek senaristleri var birde beren var zaten beren bir yıl ara verecek kısacası ay yapımla gitmek saçmalık. atv acaba ay yapımla yaptıgı dizilerden hangisini tutturmuşta hala ay yapımla çalışıyor.. ay yapım ezeli transfer etti dizi battı.. samanyolu dizisi battı..al yazmalıma başladılar dizi tepe taklak oldu son dizi rezaletin son perdesi.. bu kadar başarısız işten sonra hala ay yapımla çalışmak ancak atv ye yaraşır
))))))))))
 

aynen olmamıs dizi ay yapimla olcak is deil
 

ay yapımın atv için yaptığı filmler tutmadı.. kanal d için yaptığı filmler başarılı .. bence burda kabahati atv de aramak lazım..
 
ay yapımın atv için yaptığı filmler tutmadı.. kanal d için yaptığı filmler başarılı .. bence burda kabahati atv de aramak lazım..
alakasız bir durum atv ay yapımın arkasında sonukadar durdu. ay yapım atv ye hep kazık attı ay yapımın atv ye yaptıgı dizilerde hep çaptan düşmüş oyuncuları başrol yaptı. senaryo desen evlere şenlik.. ezele kıvanç gelmişti ezel nasıl çoşmuştu... samanyolu alyazmalım sonun senaryoları ne brezşilya dizilerin daha iyi senaryoları var.. bak kuzey güneye onunda senaryosu bozuldugunda reytingleri nasıl düştü gerçi şimdide iyi değil ama neyse....

ay yapımın elinde ece melek birde beren saat var bu ikiliyi nereye koysa reyting alır.. ama başkda bir silahı yok ha bi ara müzikçisi toygarvardı ama oda son zamnlarda kendini tekrar edip duruyor
 
bi tarz tuttumu peşinden neden 10 tane yapılıyor anlamadım.. kendi kendini tekrarlayan kenan imirzalıoğlunun bu durumu bnce artık hoş karşılanmicak.. ezelin son halinden herşey açıktı zaten.. bnce herşey tadında bırakılmalıydı.. hadi hayrlısı
 
Ay Yapım'ın ATV'ye daha kötü diziler yaptığı konusunda haklı olabilirsiniz ams bu Ay Yapım'ın tasarrufunda olan bir şey değil.

Tahmin edebileceğiniz gibi bir proje için kanal aranırken önce Kanal D'ye başvuruluyor, o kabul etmezse Show'a vs. diye gidiyor. Yani ATV'nin eline dizi gelene kadar 2-3 kanal projeyi reddetmiş oluyor, bu nedenle ATV'de yapılan işler daha az idddialı işler olmuş oluyor. Tabi diğer kanalların reddetmiş olması her zaman dizinin tutmaycağı anlamına gelmez, onlar da bolca yanılıyor bilindiği gibi.

Bazen tabi kanallar direkt yapımcıyla görüşüp proje sipariş edebiliyorlar, özellikle STV'de bunu sıkça görüyoruz.
 
aynen katılıyorum.. ezeli show yaptırdı mesela..show öyle bir dizi istiyodu çnkü kvp showdan ayrılmıştı... bu nedenle ay yapıma böyle bir dizi yaptırdı ama o zamanlar ekonomik kriz vardı ve reklam verenler azaldığı için ödemeler geciyordu ama ödeniyordu ama ay yapım çekip gitti.. sedece ratinglere bağlı olarak vergiler artmıştı.. sorun vergilerle alakalıydı.. halbuki ay yapımın showla ve kanal dyle arası atvden daha iyiydi.. 800.000 TL alıyordu.. az değil.. dizi atvye geçinde 450.000 aldı.. yani show elinden gdince artık tüm kaliteli dizilerini kanal dye veriyor.. o reddedince atvye veriyor
 
kenan varsa tutar
 
yüksek ihtimal hayal kırıklıgı olur ay yapım kanald sevio
 
ay yapım falan hikaye kenan imirzalıoğlu diziyi sürükler
 
Kenan İmirzalıoğlu yine ATV ekranlarında sahneye çıkacak. Umarım güzel bir projede yer alır, onun kötü projede yer alması kalitesini yıpratır.
 
Ben merakla bekleyenlerdenim bu dizi icin..
 
Kanal D de olsa hem Kenan hemde Kanal faktörü ile reyting rekorlari kirardi
ama atv de Belli olmaz