Uzak gibi o ihtimal şu anda, Kenan halinden memnun
BluTV, Kanal D'ye bağlı biliyorsun, @Yiğitt in işleri yine![]()
BluTV artık Kanal D'ye bağlı değil, BluTV Doğan'da kaldı.
Uzak gibi o ihtimal şu anda, Kenan halinden memnun
BluTV, Kanal D'ye bağlı biliyorsun, @Yiğitt in işleri yine![]()
BluTV artık Kanal D'ye bağlı değil, BluTV Doğan'da kaldı.
Ozaman üye oluruz şu yabancı dizilerin kanalınıda sen ödekız senin paranı da ben öderim ağlama![]()
Bedava üyeliğide kaldırdılar zaten milleti soyuyorlar sizden ayrıldıklarından demekBluTV artık Kanal D'ye bağlı değil, BluTV Doğan'da kaldı.![]()
Babanın uşağı vardı
Geçen ben de etiketlemiştim bu haber için ama görmemiş herhalde
Demek ki para, Kenan'dan daha önemliymiş @Çiğdem içinGeçen ben de etiketlemiştim bu haber için ama görmemiş herhaldeSözde çocukluk kahramanı ama üç kuruş para verip adamın dizisini izlemiyor nasıl bir sevgi şimdi bu
![]()
Demek ki para, Kenan'dan daha önemliymiş @Çiğdem içinZaten Kenan için de para vermeye değmez haklı kız
![]()
Televizyonda mafya yapsın tuhaf işler peşinde koşmasın : AGeçen ben de etiketlemiştim bu haber için ama görmemiş herhaldeSözde çocukluk kahramanı ama üç kuruş para verip adamın dizisini izlemiyor nasıl bir sevgi şimdi bu
![]()
MAFYA yapmayınca tutturamıyor
Bana bilgi geldi, bundan böyle sadece internet dizisi yapıp yarışma programı sunacakmış
@Yiğitt den sonra yanı 😱 😱 😱Bana bilgi geldi, bundan böyle sadece internet dizisi yapıp yarışma programı sunacakmışFatih'ten sonra küsmüş
![]()