not Tuba Büyüküstün'ün asis yapıma sözü olduğuda yalan Tuba Büyüküstün artık yeni yapımcılarla çalışmak istediğini açıklamış
bu haber nerde..
not Tuba Büyüküstün'ün asis yapıma sözü olduğuda yalan Tuba Büyüküstün artık yeni yapımcılarla çalışmak istediğini açıklamış
bu haber nerde..
Tuba Büyüküstün'ün menajerine tuba fanları asis yapımı istemiyoruz diye yoğun mail atınca menajeride bu açıklamayı yapmış
ilginç hiç bir yerde okumadım. fanlar mı belirliyormuş oyuncunun şirketini )))) belki fanları susturmak için yapılmıştır )))))))) ben tam ters yazılar okudum ama o proje rafa kalmış olabilir belli olmaz..
ne twittirda kesfedilmesi yahu kiz Gecen sene Foxta tescilli turkiye guzeli oldu. kafami buluyo kerem catay ysrismayi izlememis mi yani ))))) yalniz kiz eve dusen yildirimdaki kizla ayni yasit (zaten yarismada kankaydilar)ama ondan daha guzel oldugu aldigi derecen belli ama yasi cok ufak kenanin kiz kardesi olur kenan 40 melisa asli pamuk 20 kusur yasinda
yaş önemli değil aşk bu)
eve düşen yıldırımdaki kız daha güzel bence bunun tipinde pek hayır yok yada burdaki resmi vasat çıkmış
Tuba artık her anlamda yenilik istediğini arap dergisine verdiği röportajdada söylemişdi aç oku
Ayrıca asis yapım Tubanın üzerinden çok para kazandı artık kızı rahat bıraksınlar Tuba daha kaliteli yapımcılarla çalılşmaya layık bir oyuncu
Zaten tomris hanım melisa aslı pamuk ile anlaşmış yeni sezonda onunla dizi yapacakmış