Kenan İmirzalıoğlu'nun Partneri Belli Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuba Büyüküstün'ün menajerine tuba fanları asis yapımı istemiyoruz diye yoğun mail atınca menajeride bu açıklamayı yapmış

ilginç hiç bir yerde okumadım. fanlar mı belirliyormuş oyuncunun şirketini :))))) belki fanları susturmak için yapılmıştır :))))))))) ben tam ters yazılar okudum ama o proje rafa kalmış olabilir belli olmaz..

ilginç hiç bir yerde okumadım. fanlar mı belirliyormuş oyuncunun şirketini :))))) belki fanları susturmak için yapılmıştır :))))))))) ben tam ters yazılar okudum ama o proje rafa kalmış olabilir belli olmaz..

Tuba artık her anlamda yenilik istediğini arap dergisine verdiği röportajdada söylemişdi aç oku :)
Ayrıca asis yapım Tubanın üzerinden çok para kazandı artık kızı rahat bıraksınlar Tuba daha kaliteli yapımcılarla çalılşmaya layık bir oyuncu
Zaten tomris hanım melisa aslı pamuk ile anlaşmış yeni sezonda onunla dizi yapacakmış

ne twittirda kesfedilmesi yahu kiz Gecen sene Foxta tescilli turkiye guzeli oldu. kafami buluyo kerem catay ysrismayi izlememis mi yani :)))))) yalniz kiz eve dusen yildirimdaki kizla ayni yasit (zaten yarismada kankaydilar)ama ondan daha guzel oldugu aldigi derecen belli ama yasi cok ufak kenanin kiz kardesi olur kenan 40 melisa asli pamuk 20 kusur yasinda

yaş önemli değil aşk bu:))

eve düşen yıldırımdaki kız daha güzel bence bunun tipinde pek hayır yok yada burdaki resmi vasat çıkmış:)

yaş önemli değil aşk bu:))

eve düşen yıldırımdaki kız daha güzel bence bunun tipinde pek hayır yok yada burdaki resmi vasat çıkmış:)

eve düşen yıldırımdaki kız kim ya bunun yanında :)))))) eve düşen yılıdrımdaki kız liseli şeker kız candy tadında :))))) zaten ortada teçil farkı var :))) gizem karaca 2. oldu bu kız 1. oldu. ay yapımla görüşüp tomris giritli ogluyla anlaşmış. ama gizem normalde daha tatlı bir kız dizide yönetmen kızı çirkin ve sevimsiz çıkarıyor sanırım gizem daha çok oyunculuk dersi alması lazım

Son düzenleme:
Tuba artık her anlamda yenilik istediğini arap dergisine verdiği röportajdada söylemişdi aç oku :)
Ayrıca asis yapım Tubanın üzerinden çok para kazandı artık kızı rahat bıraksınlar Tuba daha kaliteli yapımcılarla çalılşmaya layık bir oyuncu
Zaten tomris hanım melisa aslı pamuk ile anlaşmış yeni sezonda onunla dizi yapacakmış

dediğin dogruysa bakarız seneye ne olacak..

kaliteli şirket derken ortada kaliteli şirketmi var. ay yapım güya en kaliteli şirket dizileri dökülüyor ilk yüze bile giremiyor son dizisi.. yani birbirlerinden farkı yok önemli olan senaryo senaryon iyise herşey kolay. teyse sen sanırım tuba fanısın tomrise sinirlisin konuyu fazla uzatmayalım :)))))))))))