Kenan İmirzalıoğlu'nun En İyi Olduğu Dizi Hangisi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun En İyi Olduğu Dizi Hangisi?

• Hayat Bağları(kendisi)

Oy: 0 0.0%
  • Alacakaranlık(Ferit Çağlayan)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
hayatın reyting olmuş hem reytingde derece yapan dizilerin kalitelerine laf atarsın sonrada bunda acıhayatın reytingi kaçtı dersin emre bazen anlamıyorum seni

bu adamın her dizisi efsanedir hiçbir dizisini kaçırmadım süper işlerin süper adamı deli yürek efsane zaten acı hayat muhteşem bi diziydi bitmesine baya üzülmüştüm ezel desen muhteşemdi o da

hayatın reyting olmuş hem reytingde derece yapan dizilerin kalitelerine laf atarsın sonrada bunda acıhayatın reytingi kaçtı dersin emre bazen anlamıyorum seni

türkiyede reytingi düşük değilse adam batmaz sen acı hayat adamı batırdı diyosun ama acı hayat zirveden inmedi ki:D

ben reytingler olarak batırdı demedim reytingleri istediği kadar iyi olsun adam çok daha kaliteli yapımlarda yer alan biri bence ona hiç yakışmayan bir diziydi ..ama reytingde birinciymiş alkışşş

acı hayat a laf yok muhteşem bi diziydi hepte zirvedeydi :D

kendi fikrini söylersin ama benim fikrim hakkında yorum yapman gereksiz oluyo sonuçtan kalite kişiden kişiye değişiyo :)

klişe lafları bırakın acı hayat süper bi diziydi kişiden kişiye değişmez laflara bak :D

öncelikle şunu tekrar belirtiyorum sen kaltienin kişiden kişiye değiştiğini düşündüğün için benim fikrime yorum yapmaman gerektiğini söyledim ama bence kalite öyle herkese göre değişen yada reytinglerle belli olan bir şey değildir o yüzden yorum yapıyorum

öncelikle şunu tekrar belirtiyorum sen kaltienin kişiden kişiye değiştiğini düşündüğün için benim fikrime yorum yapmaman gerektiğini söyledim ama bence kalite öyle herkese göre değişen yada reytinglerle belli olan bir şey değildir o yüzden yorum yapıyorum

kaliteden nebeklediğine bağlı olarak değişir:D