Kenan İmirzalıoğlu'nun Değişmeyen Rolleri, Takımı ve Klişeleri

Kenan süper bir oyuncu ve kendisine verilen her senaryonun üstesinden rahatça kalkar. Ve şu an türkiye de en iyi oyuncu benim için.

Öğüt alan??? Bu yazıyı yazan ve paylaşan arkadaşi daha çok dizi ve film izlemeye davet ediyorum :F Elbette 2. veya 3.yardımcı roller başrolleri daima dizginlemek için varlardır.
Jilet gibi takım elbise,kundurular,gözlükler...
Takım elbise giymesi olayı da çook saçma :F Ne yapmasını bekliyorsunuz??? Etek mi giysin adam?? Farklı kıyafetten kasıt ne?? aklıma gelmiyor, o farklı kıyafeti söyleyin tartışalım.
Giydiği kıyafet adama yakışıyor diye bile suçlanıyor pess!!!

Öğüt alan??? Bu yazıyı yazan ve paylaşan arkadaşi daha çok dizi ve film izlemeye davet ediyorum :F Elbette 2. veya 3.yardımcı roller başrolleri daima dizginlemek için varlardır.

Takım elbise giymesi olayı da çook saçma :F Ne yapmasını bekliyorsunuz??? Etek mi giysin adam?? Farklı kıyafetten kasıt ne?? aklıma gelmiyor, o farklı kıyafeti söyleyin tartışalım.
Giydiği kıyafet adama yakışıyor diye bile suçlanıyor pess!!!

Adam Kanuni olsa yine takım giyecek demeye çalışmıştır bence.:F

Saçma bir yazı :D Ejder Kapanı'nda da benzer bir rol yazılmıştı ne yani adamın tipi komedi oynamaya müsait değil :)

Katılıyorum bende. Kesinlikle çok sahici oynuyor ona kimse bi şey diyemez. Lakin hep belli çizgilerle çizdiği karaktere bürünüyor.. Ne biliyim kafasında ki tekdüze karakterleri silmeli. Şımarık bi genci ya da aklı selim bi karaktere bürünebilir. Sürekli gördüğümüz şekil yetenekli ağır abi tiplemesi.. Komedi de deneyebilir.

Kenan Imirzalioglu Türkiye'nin önde gelen sayili "genc" oyuncularindandir. Sener Sen, Tuncel Kurtiz ve Cetin Tekindor gibi Türkiye'nin usta oyunculari ile basrolü paylasmis bir oyuncu.

Gösterilen sebeplerin cogu oyuncu tarafindan belirlenmeyen durumlar. Senaryoda ne yaziyorsa, yönetmen nasil bakacagini, ne giyecegini belirliyorsa Kenan'in yapacagi fazla bir sey kalmaz. Oyuncu'nun tercihi sadece projeyi kabul edip etmemektir.

Her projesi merak uyandiran, izleyici kitlesi ceken, ve önemlisi de her rolün üstesinden en iyi sekilde gelebilen ender oyuncularimizdandir.

Bu köse yazisini yazan sözde yazarin, bence bu yönde elestiri yapmadan önce kendine bir ceki düzen verip, iyi arastirma yapmasini temeni ediyorum. Madem televizyon ve dizi sektöründen anlamiyorsun, farkli branslara yönel yazi yazmak icin. :)

242822.jpg

Efsane :D Ben bu diziyi o kadar çok seviyordum ki bitince Vadi başlayacaktı yerine Vadiye tutmasın diye beddua ediyordum :F Ve geldik bugünlere kadar :D Bu dizi benim Vadiye temel taşlarımı atma sürecim oldu Vadinin ön hazırlığı gibi bir şey :D

Bu adama ağır abi rolleri yakışıyor Karadayının ilk 2 sezonunda ki gibi aşk adamı rolleri değil. Yazan güzel yazmış

Evet oyunculuğu iyi olabilir ama hep aynı tarzda karakterler oynuyor bu bir gerçek.

Kenanin tum dizilerini,filmlerini izledim ve her ne kadar rolleri benzesede farkli canlandiriyor.Nerde Ezel,nerde Mahir.Nerde Devran,nerde Bulgar Ali.Kenan duyguyu hisettiren nadir oyunuclardan biri.Oynamiyor adeta yasiyor rolunu.Kenanin basarisi bazilarini kiskandirmiski bu yaziyi yazmislar