Kenan İmirzalıoğlu'nun Değişmeyen Rolleri, Takımı ve Klişeleri

kenan bey yaklasık 15 yıldır televizyon dünyasında ve tüm dizileri tutan sevilen tek oyuncumuz şu 15 yılı 2000lı yılları akst ederek söylüyorum

deli yürekten sonra alacakaranlık adlı polisiye dizisinde başrol almıştı unutmayalım bunu lütfen
2003 2005 arası 2 yıl sürüp çok sevilen bir diziydi demek başka roldede oynayabiliyormus yanı
polis olarakta çok başarılı bir işe imze atmıştı kenan bey

Aynen Kenan'ın o çizgisini koruyacağına bende inanıyorum.

Hep benzer senaryo oluşundan kaynaklı zaten o öğüt durumu bencede.
Hayır Hollywooda Baksan her başrol oyuncusu öğüt alır. Bu senaryo kuramının olmazsa olması ha artik kenan öğüt alandan öğüt veren Ramiz dayi rollerinde olmalı artik yetişti))))

Çiko Alacakaranlık'ın türüne bakmam bile yetti farklı bir dizi olmadığını anlamam için.

Hayır Hollywooda Baksan her başrol oyuncusu öğüt alır. Bu senaryo kuramının olmazsa olması ha artik kenan öğüt alandan öğüt veren Ramiz dayi rollerinde olmalı artik yetişti))))

2. dediğine imzamı atarım. Adam 40 yaşına gelmiş hala evlenme çağındaki delikanlı rolunde.

Çiko Alacakaranlık'ın türüne bakmam bile yetti farklı bir dizi olmadığını anlamam için.
ayoll polisiye dizisiydi polis roludne oynuyordu farklı iştee 2 yılda sürmüştü yanı kenanın zaten dizileri ortalama 2 sezon sürüyor yanı o roldede başarılı işler yapmıştı 🙂🙂🙂

Dizide yakışıklı, yetişme çağındaki bir polisi canlandırıyormuş. Takım kuralını bozmuş bence sadece.
Oradada üniforma var pekde fark etmmeli.

Bende seni @ABAY_06 kardeşime yolluyorum

Vadi Kanal D'ye geçtiğinden beri kaybeden ben ve @yakup09 olduk bee.
Bir kaç kişiydik 2 kişiye düştük.

Vadi ve Kanal D ne alaka anlayamıyorum