Kenan İmirzalıoğlu'nun Değişmeyen Rolleri, Takımı ve Klişeleri

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,100
Puanı
1,061
Miss Turkey ve Bess Of The World 1.si olarak hayatımıza giren Kenan İmirzalıoğlu 2002 yılında çekilen Deli Yürek'te Yusuf Miroğlu karakteri ile bir çok kişinin gönlünde taht kurdu. Daha sonra Acı Hayat, Ezel ve şimdide Karadayı ile sevenlerinin karşısına çıktı İmirzalıoğlu.

Bugün karşılaştığım iki haber benim hislerime resmen tercüman oldu. Özellikle şu söz:​
Rol gereği aşık olduğu Zeynep Tokuş’a da Selin Demiratar'ada Cansu Dere’ye de Bergüzar Korel’e de aynı baktı gözleri. Aynı öfkelendi, aynı isyan etti, aynı ağladı.​
Kenan Kötü oyuncu değil ama: Aması aşağıdaki yazılarda çok güzel belirtilmiş.

Yine başka bir yazıdan Kenan İmirzalıoğlu:
Karadayı dizisiyle fırtınalar estiren Kenan İmirzalıoğlu, kariyerinin başından beri hep öğüt alan karakterleri canlandırıyor. Uç uca eklense roman olacak sayısız öğüt almış. Şimdi bunların bir çoğu başka yazarların sözü ama onun için Kenan'ı suçlamayacağız tabi.

Ben bunu yazanları çok haklı buldum. Gerçekten sevmemekte haklıymışım dedim. Ellerine sağlık yazanların.​

Son düzenleme:
Ben çok haklı bulduğum için böyle bir yazıyı paylaşmak istedim FF'lilerle..

Zaten Klişe seven bir milletiz 1. olmasında sıkıntı yok bence.

Kim inkar ediyordu söyle haklayalım.
fankafalar tabi ki de

kenanın her dizisinde sevdiği kızın babası kötü
sevdiği kızın dışında onu seven masum 2.kız var
akıl hocası var
hepsinde ailesi,kadınlar zayıf noktası
her dizisinin sonuna doğru sevdiği kızın babası ölüyor
her dizinin son bölümünde sevdiği kız ölüyor
her dizide maço,kabadayı

uzar da gider

Dur biraz daha uzat konuya ekleyelim.

Saçma sapan bir yazı olmuş Kenan İmirzalıoğlu kendini kanıtlamış bir oyuncudur özellikle Ezelde bunu açık bir şekilde gösterdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nu eleştirmek sanamı kaldı Umut efendi saçma bir yazı kınıyorum seni

Kenan İmirzalıoğlu'nu eleştirmek sanamı kaldı Umut efendi saçma bir yazı kınıyorum seni

Okudun mu.
Okumadın bile bence. Okusaydın eleştirinin benim değil başkasının olduğunu söylerdin. Elçiyede zeval olunmaz ben sadece hak verdin.

Öğüt alan bir klişe değil senaryo mantığı içinde mecbur bir durum. Başrol oyuncusuna yol gösteren illa biri olur. Yoksa tek başına yolunu bulamaz. Bütün aksiyon dizilerinde illa bu olur

Yazıyı yazan Karadayı'nın sadece son bölümünü izlemiş herhalde. Mahir'in Feride'ye nasıl aşkla baktığını daha önceki dizilerinde görmedim. Ayrıca Kenan'ın dizileri dışında tüm dizilerde muhakkak öğüt veren birileri oluyor.
))

Ayrıca sevmemekte haklıymışım diyorsun ya sen Kenan'ı hep aynı rolde oynadığı için mi sevmiyorsun? Öyleyse çok saçmaymış.

Son bölümdeki sahneler için konuştu zaten. Karadayı'dada Kenan son 3 dizisinde oynadığı gibi oynayacak diye geçiyordu bir yerde.

Bunun için sevmediğimi yazmadım anti patik buluyordum ki Ezel'e zor katlanıyordum bu adam oynuyor diye birde hep aynı rollerde oynayışı çizgisinin dışına çıkamayışı dikkatimi çekiyordu elbet ve benim için ideal oyuncu yapmıyordu bu çizgi onu. Yani burada sevmememin resmi hali var. Antipatik oluşunu sayamıyorum bile.

Sonuna kadar katılıyorum yazılanlara. Hep aynı rollerde kendi karakterinden ayırmak çok zor.