"Kelime Oyunu"nun Formatı Değişti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Show TV'de hafta içi her akşam ekrana gelen ve sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un üstlendiği "Kelime Oyunu" programının içeriği değişti.

Bir zamanlar Bloomberg HT'de ekrana gelen ve daha sonra Show TV'ye transfer olan "Kelime Oyunu"nda artık seyirciler de yer alacak.

Stüdyoda da bir takım değişiklikler yapan program ekibi yeni bölüm çekimleriyle canlı yayınla devam edecek.

aoi41.tinypic.com_16j6ld.jpg

Ekli dosyalar

• aoi41.tinypic.com_16j6ld.jpg
    aoi41.tinypic.com_16j6ld.jpg
    86.1 KB · Hit: 1,299
yine reyting alamayacak boşuna gitti o kadar dekor parası )))

Ben çocukların oyun parkına benzettim.Bu stüdyoda anca "çocuk oyuncağı" tarzı programlar yapılır.Rengarenk harflerle süsleyerek daha güzel bir görüntü ortaya çıkarma amacıyla yapılmış ama olmamış.Eski dekorun aynı şekilde olması,sadece renklerin kırmızı tonlarına geri dönmesi şartıyla seyirciler yan tarafa eklenebilirdi.Onları arkada görmek benim gözüme iyi gelmedi.Arkada sadece yarışmacıları görmek istiyorum.Yada illa biz seyircileri arkada tutucaz diyorlarsa da stüdyo biraz daha genişletilip yarışmacılarla seyircilerin arası açılmalı.

Çok seviyorum bu programı . Ali İhsan Varol'un saygınlığı yeter . Adam zeka küpü Maşallah :)

Stüdyoda koyu renkler bulunmalıydı. Şimdi kırmızı isteyenler çok ama bence lacivert daha iyiydi hatta süperdi ama madem stüdyo değiştirilecek keşke lacivert mor ve kırmızı tonlarıyla güzel bir stüdyo hazırlansaydı. Bu stüdyo gerçektende Kanal D çocuk kulübü gibi olmuş. :X

Güzel olmamış beğenmedim.:)Çocuksu olmuş ve renkli bilgi yarışması havası yok.:(

:D Sen hiç mi bir şey beğenmiyorsun beyazsoy. :D
cuma gunu medcezire hiç eleştiri getirmedim o sese hiç eleştiri getirmedim. gecen sene karadayiya bi sure baktım. kelime oyununa da eleştiri getirmiyorum dediğim reyting alamiyacak çünkü show seyircisine uymadihindan reyting alamaz diyorum

cuma gunu medcezire hiç eleştiri getirmedim o sese hiç eleştiri getirmedim. gecen sene karadayiya bi sure baktım. kelime oyununa da eleştiri getirmiyorum dediğim reyting alamiyacak çünkü show seyircisine uymadihindan reyting alamaz diyorum
Yazın hep ilk 20'deydi saati değişti düşüşe geçti....

Medcezir gerçekten güzel. :) Güneşi Beklerken hakkında ne düşünüyorsun peki ? :)