Ben yedek yarişmacı olsam? Şimdi söz veririm o gun musait olamam filan😕 Sevdiğim bi yarişma kelime oyunu, katılmayı isterimBiliyorum söylemiştin gidicem diye ama Eylül'e kadar sürecek zaten yazıyım mı ismini yarışırsın 2 , 3 , 4 hafta sonra.
Ben yedek yarişmacı olsam? Şimdi söz veririm o gun musait olamam filan😕 Sevdiğim bi yarişma kelime oyunu, katılmayı isterimBiliyorum söylemiştin gidicem diye ama Eylül'e kadar sürecek zaten yazıyım mı ismini yarışırsın 2 , 3 , 4 hafta sonra.
Ben yedek yarişmacı olsam? Şimdi söz veririm o gun musait olamam filan😕 Sevdiğim bi yarişma kelime oyunu, katılmayı isterimYaz yedeklere
Teşekkürler Buğra , Yarışmak ister misin ileri ki bölmülerde.( 6. bölüm )
İsterim.
Çok teşekkür ederim ben senin yarışacağın günden birkaç gün önce mesaj atarım.
Bu arada Kazanmak İçin 25 Saniye TV Dizileri Özel'de de yarışacağını biliyorsun demi ismini yazdırmıştın.
Tamam o halde anlaştık.İki yarışmayı da bekliyorum.
Tamam o zaman Ömer sen zaten benim etkinlikleri hep atla.
- - - Ekleme - - -
Temmuz'da bitecek demiştin?
Biliyorsun bu aralar sinavlarim var, bu sebeple pek etkinliklere katilim göstermek istemiyorum. Kasit yok yani
Yarın Temmuz'a giriyoruz Ömer Abi.
Bugün ayin kac?
O halde senin ki benim kine benzemiş olacak. Benim ki değil.Benim yarışmaya çok benzeyecek ama ben biraz değiştirdim
Hayır ikimizin ki de Kelime Oyununa benzemiş olacakYarın Temmuz'a giriyoruz Ömer Abi.
- - - Ekleme - - -
O halde senin ki benim kine benzemiş olacak. Benim ki değil.
Tabii bide o var.Hayır ikimizin ki de Kelime Oyununa benzemiş olacak
Yarın Temmuz'a giriyoruz Ömer Abi.
Aman Allah'ım gece gece hiç çekilmiyon Abi.
Yarina daha cokhala Haziran..
Aman Allah'ım gece gece hiç çekilmiyon Abi.
Haxe gelsene?
Yazıyım mı ismini Eylül'e kadar zaman var.
Allah Allah ben attım diye hatırlıyorum o zaman buradan teklif ediyim.Yok gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?