Biz en iyi kanal olacağız bari sizde 2. olun
Biz en iyi kanal olacağız bari sizde 2. olun
Şaka yaptım zaten.
Yarışmaya katılmasına ne diyeceğim canım Allah Allah. Sende bir alemsin yani Mert. Kız istediği yarışmaya katılabilir, bende öyle. O konuda herkes serbest zaten.
25 Saniye'ye katılacağım ya. Buna da eylülde felan katılırım.Şaka yaptım zaten.
Hemen alınma. Sen katılırmısın Esra gerçi Kazanmak İçin 25 Saniye'de de varsın ama?
Bu arada baktımda @charming 'İn foruma girmemesi nedeni ile her an sen yarışabilirsin ona göre yani.
25 Saniye'ye katılacağım ya. Buna da eylülde felan katılırım.
Daha önce 6 soru diye ayarlamıştım ama formata ters düştü 7 soru oldu sorun olmaz demi?Tamam yarışırım Mert.
Olmaz.Daha önce 6 soru diye ayarlamıştım ama formata ters düştü 7 soru oldu sorun olmaz demi?
Tamam o halde tam 6'da chatte buluşalım dostum.Olmaz.
Buluşalım. Kırmızı karanfil takacağım yakama tanıman için.Tamam o halde tam 6'da chatte buluşalım dostum.
Buluşalım. Kırmızı karanfil takacağım yakama tanıman için.
Neden ki? Çok zor sorular yok.@mrt-06 kelime bilgime güvenmiyorum. Yarışamam o yüzden.
@pompy reyizzzi unutma.
Önce programımı belirleyeyim kanaldan çok ne var @Arslan Bey in kanalıda favorim
İyi peki teklif var ısrar yok.Yok, kalsın şimdilik.
Tamam o zaman Ömer sen zaten benim etkinlikleri hep atla.Suan icin düsünmüyorum, ileride insallah bakalim
Biliyorum söylemiştin gidicem diye ama Eylül'e kadar sürecek zaten yazıyım mı ismini yarışırsın 2 , 3 , 4 hafta sonra.Bu hafta (gunu belli değil) en az bir hafta foruma filan giremeyeceğim @mrt-06