Bunları biliyorum. Detay deyince başka şeyler var sandım.1- ) Chatten yapıcaz.
2- ) Belli bir süren olacak.
3- ) Her harf aldığında 100 puan düşecek.
4- ) Jokerin yok.
Ok mu?
Bunları biliyorum. Detay deyince başka şeyler var sandım.1- ) Chatten yapıcaz.
2- ) Belli bir süren olacak.
3- ) Her harf aldığında 100 puan düşecek.
4- ) Jokerin yok.
Ok mu?
İyi tamam o zaman anlaştık bu arada mesaj atmışsın yeni görme fırsatım oldu.Bunları biliyorum. Detay deyince başka şeyler var sandım.
Teşekkür ederim.İyi tamam o zaman anlaştık bu arada mesaj atmışsın yeni görme fırsatım oldu.
Başarılar Deniz dostum iyi bir puan alacağından eminim dostum akşam üstü 5 - 6 en geç 6.30 'da chatten görüşürüz ben foruma girince senin duvarına yazarım "Chate gelebilir misin?" diye.Hadi iyi şanslar dostum.
Rica ederim. Bir cümlede 4 kere dostum demişim.Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Kazanmak İçin 25 Saniye tadında bir yarışma olacak umarım.
Katılmak istermisin?
Yarışma günün gelince ben sana hatırlatırım.
Pardon modum abim.1-2 yarışma sonra katılabilirim belki ama 1-2 yarışma seyirci olarak takip etmek istiyorum.
Başarılar @denizz19
Katılmak ister misiniz?Başarılar
Pardon modum abim.Yanlış anlamada Kazanmak İçin 25 Saniye'yi de takip edicem demiştin 4 bölüm çektik hatta Ozan admin yarıştı yorum yapmadın.
Ozan yarıştığı zamanlar 2 hafta full finaller vardı mecburen girip çıkıyordum foruma yorum bile atamıyordum konulara aktiflik sıkıntısı vardı ama artık rahatım.
İyi oldu o zaman. Yanlış hatırlamıyorsam Kazanmak İçin 25 Saniye'de sende yarışacaktın bir listeye bakıyım.
Teşekkürler Buğra , Yarışmak ister misin ileri ki bölmülerde.Başarılar, izlediğim bir program bekliyorum.
Yarışma günün gelince ben sana hatırlatırım.
- - - Ekleme - - -
Pardon modum abim.Yanlış anlamada Kazanmak İçin 25 Saniye'yi de takip edicem demiştin 4 bölüm çektik hatta Ozan admin yarıştı yorum yapmadın.
- - - Ekleme - - -
Katılmak ister misiniz?
Aklıma geldi Hilal @dizi kolik karşı kanal da ki projeye katılamana ne der acaba?
Aklıma geldi Hilal @dizi kolik karşı kanal da ki projeye katılamana ne der acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?