RüzgarGülü
Favori Üye
Ona başvurursan şimdi Aralık gibi yarışırsın ok mu?
O zamana kadar çok şey değişir kalsın zamanı gelince yazarsın
Ona başvurursan şimdi Aralık gibi yarışırsın ok mu?
Önünde 5 üye var napıyım yani hem yılın finaline çıkıp Forumun en bilgili üyesi olmak istemez misin?
O zamana kadar çok şey değişir kalsın zamanı gelince yazarsın
O kadar potansiyel yok bende ama forum hakkındaki tüm dedikoları içeren yarışma yapabalirsin.Önünde 5 üye var napıyım yani hem yılın finaline çıkıp Forumun en bilgili üyesi olmak istemez misin?
TVen 'in kapıları ardına kadar açık magazin programı yapalım mı sana?O kadar potansiyel yok bende ama forum hakkındaki tüm dedikoları içeren yarışma yapabalirsin.Aslında ben düşündüm de böyle yarışma sonra herkesle paylaşmamaya karar verdim
Orjinalini izliyormusun Deniz?Bulmaca çözerken iyiyim. Sence başarır mıyım ?Şaka bir yana iddialı değilim ama yapabileceğime inanıyorum.
Birşey yapmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim yeni ve değişik birşey olacak sanırım bulursamTVen 'in kapıları ardına kadar açık magazin programı yapalım mı sana?
2 seçenek sundum bir 12'den sonra şov programı bide magazin programı.
Bulursan TVen seç bence @dizi kolik 'in kanalı full dizi.
Birşey yapmayı düşünüyorum ama tam karar veremedim yeni ve değişik birşey olacak sanırım bulursam
Önce programımı belirleyeyim kanaldan çok ne varBulursan TVen seç bence @dizi kolik 'in kanalı full dizi.
İzlemiyorum ama severim kelime oyunlarını.TVen 'in kapıları ardına kadar açık magazin programı yapalım mı sana?
2 seçenek sundum bir 12'den sonra şov programı bide magazin programı.
- - - Ekleme - - -
Orjinalini izliyormusun Deniz?
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Kazanmak İçin 25 Saniye tadında bir yarışma olacak umarım.
Çok zorlanacak sorular olmaz zaten bugün kaç gibi sana uygun?Teşekkürler.
- - - Ekleme - - -
İzlemiyorum ama severim kelime oyunlarını.
Uygunum şuanda.Teşekkür ederim Kazanmak İçin 25 Saniye tadında bir yarışma olacak umarım.
Katılmak istermisin?
- - - Ekleme - - -
Çok zorlanacak sorular olmaz zaten bugün kaç gibi sana uygun?
Akşam üstü olmamı? Şöyle 5 , 6 gibi.Uygunum şuanda.
Şimdi çok sıcak bide son 2 soruyu hazırlıyorum daha. Detayını biliyorsun demi yarışmanın.Olur farketmez.
Ne detayı.Şimdi çok sıcak bide son 2 soruyu hazırlıyorum daha. Detayını biliyorsun demi yarışmanın.
1- ) Chatten yapıcaz.Ne detayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?