"Kelime Oyunu" 1800. Bölümüyle Ekranlarda! | teve2

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,923
Puanı
1,060
652e32fa3ab1662584a5e7e5

teve2'nin sevilen yarışma programı "Kelime Oyunu" 18. kez dalya yapıyor!

Sunuculuğunu İbrahim Selim'in üstlendiği, 8 Mayıs 2017'den beri teve2'de yayınlanan program şuan ekranda olan 1800. bölümüyle büyük bir başarıya imza atarak bir kez daha dalya dedi.

"Kelime Oyunu" 1800. bölümüyle şimdi teve2'de!

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Eski sunucusu dönse keşke. :( İbrahim de çok iyi ama gözler ilkini arıyor. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
2010 dan beri var.1800 ü gecmesı gerek.10.yılda degıl.2010 dan berı var

Sürekli ünlüleri konuk ettiği için yoksa onda da başarılı bulmuyorum :A Beyazıtın çeyreği etmez show programında :A
Tüm her şeyi editörler hazırlıyor, bu robot gibi çıkıp sunuyor :A Konuklarla hiç iyi paslaşamıyor, verdiği tepkilerle de programı aşağı çekiyor :A

Beyaz'ın çeyreği etmez tabii ki :A Beyaz Show sözde geri dönecekti, yalan oldu herhalde :A

Tüm her şeyi editörler hazırlıyor, bu robot gibi çıkıp sunuyor :A Konuklarla hiç iyi paslaşamıyor, verdiği tepkilerle de programı aşağı çekiyor :A
Katılıyorum, Ali İhsan Varol soruları kendisi araştırıp yazdığı için yarışmacılara çok güzel tüyolar verebiliyordu. Kelimeler ve anlamları konusunda genel kültürünün olduğu da çok net görülüyordu.
İbrahim Selim ise editörlerin yazdığı soruları sadece okuyor. Bu şekilde de seyir zevki çok düşüyor.

• Beğendim
Reactions: Bully

Beyaz'ın çeyreği etmez tabii ki :A Beyaz Show sözde geri dönecekti, yalan oldu herhalde :A
O iş Kurtlar Vadisi başlayacak hikayesine döndü :A

Acaba paragrafı nasıl anladın da şok içinde kaldın? :A Ben ekran başında kendi kendime yarışıyordum. @Yakamoz-Asi
Başvurmak istemedim kim gidip götürecek?