Kelebeğin Rüyası Kaç Salonda Vizyona Girdi?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
rt46HSPsYTe6hAit0kHirdnc.jpg

Baş rollerini Kıvaç Tatlıtuğ , Mert Fırat , Belçim Bilgin , Yılmaz Erdoğan ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kelebeğin Rüyası filmi 22 Şubat cuma günü vizyona girdi.

Uzun zamandır merakla beklenen ve Yılmaz Erdoğan'ın yıllarca üzerinde çalıştığı film 346 salonda vizyona girdi.

Gerek çekimleriyle , gerek senaryosuyla ve gerek oyunculuklarıyla çok iddialı olan filmin nasıl bir başarı göstereceği merak konusu.

Cok iyi seyirci sayilarina ulasacagini düsünüyorum acikcasi. 346 salonda gösterilmesi bunun göstergesi olabilir.

Salon sayısı gayet iyi. Romantik Komedi 2 ile kapışacaktır. Ama Romantik Komedi 2'nin salon sayısı 284 adet. Yani az ama gişesi oldukça yüksek. Eğer Romantik Komedi 2'nin salon sayısı 400 falan olsaydı çok rahat zirvede olurdu.

Çok başarılı gişe elde edeceğini düşünüyorum açıkcası..

Salon sayısı önemli değil, önemli olan salonun ne kadarının dolduğudur. Bakınız:Şahanın salon sayısı Cemden ne kadar fazlaydı. Ama Cem Şahana 1 miyondan fazla fark attı. :)
Romantik Komedi 2, Kelebeğin Rüyasına rakip olamaz. Kelebeğin Rüyası rahat bir şekilde geçer ve ben 2 milyon izlenme bekliyorum. :)

Kelebeğin Rüyası hafta sonu gişesinde tabi ki Romantik Komedi'yi geçecektir ama arada uçurum kadar fark olmaz.