Kehribar Final Yapıyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Kehribar Final Yapıyor!

kehribar-ne-zaman-basliyor.jpg

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini Gürkan Uygun, Necip Memili, Ayça Varlıer ve Fırat Altunmeşe gibi isimlerin paylaştığı dizi Kehribar'dan kötü haber geldi.​

Dizinin iki bölüm sonra final yapacağı gelen haberler arasında.​

Kehribar Cuma günleri ekrana geliyordu. Ancak reytingleri son haftalarda düşüşe geçmişti.​
Orijinal formatta oku

memati artık süreç filmi bırakmalı adamlarda senaryo diye bişey yok adam akıllı sağlam kendisine yakışan bir dizide oynamalı
süreç film iyi oyuncular alıyor ama senaryo sıfır

Atv de bıkmadı böyle diziler yapmaktan:A Kanal d gibi yap gençlik dizisi garanti 5 reyting otur aşağa:F

aaa çok belliydi 2-3 haftaya 3 reytinge düşer sonrada sezon sonu biter demiştim ilk bölümlerde aynen beklediğim gidişlatta gitti aksiyoıon seven birisi olarak ben bile beğenmemiştim senaryo yoktu ortada ayol körü körne bir aksiyon o onu vuruyor bu şunu nedeni bile belli değil :F

seneye görkem sevindikten sonra gürkan beyide bekliyoruz eşkiyama :A :A :A

aaa çok belliydi 2-3 haftaya 3 reytinge düşer sonrada sezon sonu biter demiştim ilk bölümlerde aynen beklediğim gidişlatta gitti aksiyoıon seven birisi olarak ben bile beğenmemiştim senaryo yoktu ortada ayol körü körne bir aksiyon o onu vuruyor bu şunu nedeni bile belli değil :F

seneye görkem sevindikten sonra gürkan beyide bekliyoruz eşkiyama :A :A :A

kızz bir daha bir diziye biter deme ne zaman biter desen bitiyor ya:F:F

Farklılıktan kastım hep aynı gençlik dizilerinden olmayışı. :A
Ama bu sezon revaç bu çerezlik programlar. Reality ve gençlik dizileri:X Arada aileler oturup izlesin diye dram yapsınlar. Salt bi kesime uyduruk dizi yapmasınlar.Neyse ay yapım ceosu olarak seneye harkulade dizilerimizle geliyor. Ekranlar şenlenecek:X