'Kefaret'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Savaşçı'nın oranları daha yeni iyice bunadın.
Sezonlarca süren Arka Sıradakiler ve O Hayat Benim de var.
Hepsi Total'de 1. olup AB'de yeri süpürengillerden.
Yıl sonunda bu dizi biter ve Ocak'ta tıpış tıpış Savaşçı'yı başlatırlar aha da buraya yazıyorum.

Reactions: 12.Adam
Yazık kafana kurduğun şeylere bak. 😱 Yememiş içmemiş bunları araştırmış.

O zaman ben de şunu söyleyelim Ay Yapım’ın 26 Ağustos’ta yayına başlayan dizisi Bana Sevmeyi Anlat 22.bölümde final yapmıştı.
Menajerimi Ara da 25 Ağustos’ta başlamıştı hımm o zaman final yakındır mı diyelim.

Reactions: 12.Adam
Araştırmadım hepsi aklımdaydı.
Valla 22 yine iyi olur ben 6. bölümde bitenler için konuşuyorum ve bu dizinin izleyiciyi cezbedecek bir tarafı yok Öğretmen'in reytinglerinin üstüne fazla koyamaz.

Reactions: STAR and Özgür
Araştırmadım hepsi aklımdaydı.
Valla 22 yine iyi olur ben 6. bölümde bitenler için konuşuyorum ve bu dizinin izleyiciyi cezbedecek bir tarafı yok Öğretmen'in reytinglerinin üstüne fazla koyamaz.
Bekle ve gör.

Bana hitap eden bir dizi olmasa da bu dizinin tutmama ihtimalini çok düşük bence. Çok rahat 6-7 reyting alır. Her ne kadar farklı kitleye hitap ediyormuş gibi gözükse de en çok menajerimi ara etkilenir diye düşünüyorum, şimdiden yeniden reyting stressine girecek fanlarına geçmiş olsun.

Bence iyi aile babası gelir o güne ama belli de olmaz pazar da olabilir iyi aile babası.
İyi Aile Babası cumartesi konacak gibi ama tutmayacak boş gibi duruyor ama 2 komedi dizisi var çok saçma olacak. Üstelik Kuzey Yıldızı süreç film

İyi Aile Babası cumartesi konacak gibi ama tutmayacak boş gibi duruyor ama 2 komedi dizisi var çok saçma olacak. Üstelik Kuzey Yıldızı süreç film
Bence tutar iyi aile babası kadro iyi. zamanında 8. Gün ile çukur da aynı gün yayınlandı ondan belli olmaz.

Bence tutar iyi aile babası kadro iyi. zamanında 8. Gün ile çukur da aynı gün yayınlandı ondan belli olmaz.
Hiç sanmıyorum bu tarz diziler zaten çok izlenmiyor bir de benzer diziler varsa tutmaz diyelim tuttu Kuzey Yıldızını mutlaka etkiler. İkisinin yapımı da Süreç film

Hiç sanmıyorum bu tarz diziler zaten çok izlenmiyor bir de benzer diziler varsa tutmaz diyelim tuttu Kuzey Yıldızını mutlaka etkiler. İkisinin yapımı da Süreç film
Etkilesin ne olacak kemik kitlesi ile devam eder yani. Anladım 2 si de aynı yapım ama olabilir karşı karşıya koyabilirler 8. Gün örneği gibi bence tutar kuzey yıldızının geçen sezonki izleyicisini alır.

Son düzenleme:
Sonunda bir kanal pazar günündeki boşluğu gördü. Pazarları bir dram dizisi eksikti sanırım o açığı kapatacaklar.

Reactions: Emre Ozansoy
Menajerimi Ara etkilenecektir kesinlikle, yüksek ihtimalle dizi tutucak ama umarım klişe dram dizisi değildir. Mert Fırat'a güveniyorum.

Reactions: Emre Ozansoy