NOW Kefaret - Dizi Yorumları

Harika bir bölümdü, tempo hiç düşmedi. Haftaya da daha heyecanlı bir bölüm gelecek gibi. :Z
------

Twitter'da sosyal hizmetler olayının Arzu'nun oyunu olduğu deniliyor, umarım öyle değildir. 😱
------

14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

@Dosi @haluk792 @Alos

Son düzenleme:
Harika bir bölümdü, tempo hiç düşmedi. Haftaya da daha heyecanlı bir bölüm gelecek gibi. :Z
------

Twitter'da sosyal hizmetler olayının Arzu'nun oyunu olduğu deniliyor, umarım öyle değildir. 😱
------

14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

@Dosi @haluk792 @Alos
#Kefaret son kısımlar çok duygusaldı. Bölüm yine çok iyiydi! Yarın en az 6.20 alırız ABC1'de. :bhr:

------

------

14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

@Dosi @haluk792 @Alos

Ay kızı kaçıracak gene yaaa ah ahmet ahh

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
------

------

14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

@Dosi @haluk792 @Alos
Artık Menajerimi Ara'yı bıraksam hiç bir şey kaybetmem haftaya Pazar geliyorum bu hafta bölümlerin hepsini izleyecem :Z :Z

Sinan'ın taktığı madalya da takip cihazı var gibi, öyle bulurlar rahat bir şekilde diye umuyorum.
------

Arzu ile birlikte olmak ne Ahmet ya... :kizgin:

Son düzenleme:
#Kefaret Zeynep çok kıskandı Sinan'ı. Çok güldüm orada. 😁😍 Ahmet iğrenç birisin. 🤢 Meltem'e hiç acımıyorum! 👊 Arzu, Elif'i alamayacaksın! 😉 Bölüm yine çok iyiydi. :bhr:

Yeni bölüm erken başladı. (20.50)
#Kefaret Ahmet'i vuracak mı bakalım Arzu'nun adamı? Arzu'nun adamı Arzu'ya aşıkmış ben şok! 😱 Sinan çok mutlu etti Zeynep'i. :bhr: Sude artık Zeynep ve Sinan'ın. :Z Meltem en kısa sürede bitir inşallah Ahmet'i. :A Münevver-Ayşe diziye çok renk katıyorlar. :bhr: Bölüm çok iyiydi yine. Yarın ABC1'de en az 6.92 reyting alırız. :love1:

#Kefaret Sinan-Ahmet anlaşmış ben şok! Ama Meltem her şeyi bozdu. Arzu yine kaçtı! Parası kalmadı artık Allah'tan. Yakalanır 2-3 bölüme. :D Sinan-Zeynep çok tatlılardı bu bölüm. Hep böyle olun. :bhr: Ahmet, Meltem'e zarar mı verecek? 😱 Bari çocuğuna acı. Senin çocuğunu taşıyor o! Meltem 1-2 haftaya doğurur. :D Münevver'e çok üzüldüm bu bölüm. :T Kadir iğrençsin! Alp'in de sonu gelsin artık. :D Elif yavaş yavaş alışıyor Zeynep'e. :bhr: Bölüm çok güzeldi yine. Yarın 5.90 reyting alırız ABC1'de. :bhr:

@Angelica

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato