NOW Kefaret - Dizi Yorumları

Harika bir bölümdü, tempo hiç düşmedi. Haftaya da daha heyecanlı bir bölüm gelecek gibi.

------

Twitter'da sosyal hizmetler olayının Arzu'nun oyunu olduğu deniliyor, umarım öyle değildir. 😱
------

14. BÖLÜM 1. FRAGMANI

@Dosi @haluk792 @Alos

Son düzenleme:
#Kefaret son kısımlar çok duygusaldı. Bölüm yine çok iyiydi! Yarın en az 6.20 alırız ABC1'de.

Ay kızı kaçıracak gene yaaa ah ahmet ahh

Reactions: Emre Ozansoy
Artık Menajerimi Ara'yı bıraksam hiç bir şey kaybetmem haftaya Pazar geliyorum bu hafta bölümlerin hepsini izleyecem

Sinan'ın taktığı madalya da takip cihazı var gibi, öyle bulurlar rahat bir şekilde diye umuyorum.
------

Arzu ile birlikte olmak ne Ahmet ya...

Son düzenleme:
Geçen hafta ki bölümden sonra bu bölüm olmadı.

------

15. BÖLÜM FRAGMANI

Son düzenleme:
#Kefaret Zeynep çok kıskandı Sinan'ı. Çok güldüm orada. 😁😍 Ahmet iğrenç birisin. 🤢 Meltem'e hiç acımıyorum! 👊 Arzu, Elif'i alamayacaksın! 😉 Bölüm yine çok iyiydi.

Yeni bölüm erken başladı. (20.50)
#Kefaret Ahmet'i vuracak mı bakalım Arzu'nun adamı? Arzu'nun adamı Arzu'ya aşıkmış ben şok! 😱 Sinan çok mutlu etti Zeynep'i.
Sude artık Zeynep ve Sinan'ın.
Meltem en kısa sürede bitir inşallah Ahmet'i.
Münevver-Ayşe diziye çok renk katıyorlar.
Bölüm çok iyiydi yine. Yarın ABC1'de en az 6.92 reyting alırız.

#Kefaret Sinan-Ahmet anlaşmış ben şok! Ama Meltem her şeyi bozdu. Arzu yine kaçtı! Parası kalmadı artık Allah'tan. Yakalanır 2-3 bölüme.
Sinan-Zeynep çok tatlılardı bu bölüm. Hep böyle olun.
Ahmet, Meltem'e zarar mı verecek? 😱 Bari çocuğuna acı. Senin çocuğunu taşıyor o! Meltem 1-2 haftaya doğurur.
Münevver'e çok üzüldüm bu bölüm.
Kadir iğrençsin! Alp'in de sonu gelsin artık.
Elif yavaş yavaş alışıyor Zeynep'e.
Bölüm çok güzeldi yine. Yarın 5.90 reyting alırız ABC1'de.

@Angelica