NOW Kefaret - Dizi Yorumları

Pazar olmasaydı tutardım ama üzgünüm.

Reactions: Dosi
@Tolstoyevski ile yarışıyoruz kendi aramızda

Artık uzun soluklu olup olmamasına bakmayacağım. Maksat biraz bu bölümde benimde kullanıcı adım olsun
gerçi bugün uğraşmayacaktım. @Tolstoyevski için yine konuyu hazır edince madem konu hazır deneyeyim dedim. Yiğenin tabletine göre gittim bu kez. Neyseki o ara oyun oynamıyorduda ordaki saate baktım

Özcan Deniz dizisinde kapışalım hepimiz
artık üzülme fasım geçti. 1 tane de olsa konum var nede olsa

Menajerimi Ara özetteyken Kefaret izliyorum diziye ba-yıl-dım çok güzel inşallah reytingleride iyi gelir

Reactions: Emre Ozansoy
Bu dizi Zülfi Livaneli'nin hangi eserinden uyarlama, ilk kez duydum?

Dizinin müzikleri ne güzel...

Dizi güzel gidiyor, ben beğendim öyle biraz açtım da. Hep izlemem ama ilgi göreceği kesin.
Şuan bende bakıyorum. Menajerimi Ara reklam arası açtım. 5 sene öncesine geçtiler. Bu tarz diziler ilgi görmekte ve bencede tutar gibi.
Yarın ilk bölümün tamamına bakıp sonra ara ara kısa videolarla bakarım gibi.

Reactions: Yiğitt
Elif yaşıyor ve başka birine baba diyor! İLK BÖLÜM EFSANEYDİ! 😱

Zülfü Livaneli'nin 'Konstantiniyye Oteli' kitabından uyarlanmış.

Dizi nasıl? Karakterin adı Zeynepmiş
ilk bölüme şans vereyim bari @Özgür @Tolstoyevski @Angelica

ben ilk saatini izledim sevdim tamamlayınca rahat yorumlarım izlediğim kadarıni sevdim zeynep
çok iyi karakter ah ah kocası neyse izle sen

Valla dün gece devamını izleyip yattım bayıldım Nurgül harikaydı konuyu çok sevdim Meltem ölür inşAllahh saydırıp durdum ona bekliyordum ben bu ratingi ya çok sevindim o yüzden

Valla dün gece devamını izleyip yattım bayıldım Nurgül harikaydı konuyu çok sevdim Meltem ölür inşAllahh saydırıp durdum ona bekliyordum ben bu ratingi ya çok sevindim o yüzden
Meltem'i ilk bölümde öldürmelerini beklemiyorsun herhalde?

Reactions: Angelica