NOW Kefaret - Dizi Yorumları

Evet, daha önce çok gönülden istediklerim oldu ama telefonumun saniyesi ileri olduğundan hiç nasip olmadı ve 2 dizi zamanı aşırı üzüldüğüm zamanlar olmuştu ama ondan sonra artık kaçırdıklarıma üzülmedim. Merakla beklediğim ve şunu izlerim dediğim projeler yok ama şansımı denemeye devam ederim :D

Öğretmen'in ahı bu dizi değil, Sen Çal Kapımı dizisinde. Bundan uzak tut elemini :A
Pazar olmasaydı tutardım ama üzgünüm. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konuyu açmanın şerefine izlersin belki. :A Ben çok yoğunum diye uğramıyorum kaç gündür, ben de açmak için şansımı denerdim ama kesin açamazdım yine. :A

Dün iyi ki kaçırmışsın o dizi uzun soluklu olmayacak gibi. :A
@Tolstoyevski ile yarışıyoruz kendi aramızda :A
Artık uzun soluklu olup olmamasına bakmayacağım. Maksat biraz bu bölümde benimde kullanıcı adım olsun :A gerçi bugün uğraşmayacaktım. @Tolstoyevski için yine konuyu hazır edince madem konu hazır deneyeyim dedim. Yiğenin tabletine göre gittim bu kez. Neyseki o ara oyun oynamıyorduda ordaki saate baktım :A
Özcan Deniz dizisinde kapışalım hepimiz :A artık üzülme fasım geçti. 1 tane de olsa konum var nede olsa :Z

Menajerimi Ara özetteyken Kefaret izliyorum diziye ba-yıl-dım çok güzel inşallah reytingleride iyi gelir :Z

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Bu dizi Zülfi Livaneli'nin hangi eserinden uyarlama, ilk kez duydum? (b)

Dizinin müzikleri ne güzel...

• Beğendim
Dizi güzel gidiyor, ben beğendim öyle biraz açtım da. Hep izlemem ama ilgi göreceği kesin. :D
Şuan bende bakıyorum. Menajerimi Ara reklam arası açtım. 5 sene öncesine geçtiler. Bu tarz diziler ilgi görmekte ve bencede tutar gibi.
Yarın ilk bölümün tamamına bakıp sonra ara ara kısa videolarla bakarım gibi.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Elif yaşıyor ve başka birine baba diyor! İLK BÖLÜM EFSANEYDİ! 😱:love1:

Zülfü Livaneli'nin 'Konstantiniyye Oteli' kitabından uyarlanmış.

Dizi nasıl? Karakterin adı Zeynepmiş :A ilk bölüme şans vereyim bari @Özgür @Tolstoyevski @Angelica

ben ilk saatini izledim sevdim tamamlayınca rahat yorumlarım izlediğim kadarıni sevdim zeynep
çok iyi karakter ah ah kocası neyse izle sen :D

• Beğendim
İlk dizi konumda dizinin başarılı bir başlangıç yapması sevindirdi beni :bhr:
Ben ve @Tolstoyevski ilk dizi konumuzu Pazar günü kaptık ve iki dizide güzel başlangıç yapan diziler oldu (onunkisi Arıza) :Z güzel bir tesadüf.

@denizz19 @Özgür @Aserat @Angelica

Valla dün gece devamını izleyip yattım bayıldım Nurgül harikaydı konuyu çok sevdim Meltem ölür inşAllahh saydırıp durdum ona bekliyordum ben bu ratingi ya çok sevindim o yüzden :Z

• Güldürdün
Valla dün gece devamını izleyip yattım bayıldım Nurgül harikaydı konuyu çok sevdim Meltem ölür inşAllahh saydırıp durdum ona bekliyordum ben bu ratingi ya çok sevindim o yüzden :Z
Meltem'i ilk bölümde öldürmelerini beklemiyorsun herhalde? :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica