Kazanmak İçin 1 Dakika Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'nin sunuculuğunu Ertem Şener'in yapacağı, haftalardır büyük bir merakla beklenen yeni yarışma programı "Kazanmak İçin 1 Dakika" Cuma günü (06 Ocak) başlıyor. Her saniyesi heyecan dolu bir yarışma programı olan "Kazanmak İçin 1 Dakika", tam 38 ülkede ekrana geliyor ve yayınlandığı her ülkede izlenme rekorları kırıyor.

Yarışmayı dünyada da spor spikerleri sunuyor.
Yayınlandığı ülkelerde, o ülkenin ünlü spor spikerleri tarafından sunulan ve büyük beğeni toplayan, Kanal D'de de ekranların başarılı spor spikerlerinden Ertem Şener'in sunacağı "Kazanmak için 1 Dakika", her evde rahatlıkla bulunan malzemeler kullanılarak, 1 dakika içerisinde tamamlanacak oyunlardan oluşuyor. Büyük ödülü kazanmak için, 10 oyundan her birini 1 dakikada tamamlamak zorunda olan yarışmacıların, oyun süresince 3 de can hakları bulunuyor. Yarışmacıların, barajlarda oyunu durdurup, dilerlerse o zamana kadar kazandıkları ödül tutarını alarak ayrılabiliyorlar.

Büyük ödül 500 bin TL
Yarışmada, becerisine güvenenler için, oyun sonuna kadar gidip, 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanma şansı da bulunuyor.

İzle - Çalış - Kazan
Kanal D'nin internet sitesinde, 'Kazanmak İçin 1 Dakika' sayfasında, 'İzle ' Çalış- Kazan' adlı bölümde, oyunları gösteren videolar yer alıyor. Yarışmacı adayları bu oyunları daha önceden çalışarak, yarışmaya hazırlanabiliyorlar.

Ekranda yeni bir tiryakilik yaratacak bu müthiş heyecan Cuma akşamı saat 22.00'da Kanal'D'de başlıyor!

Güzel bir yarışmaya benziyor, izlemeyi düşünüyorum

Bende izlemeyi düşünüyorum Ertem Şener'in sunması yarışmaya ayrı bir tat katabilir

Ertem Şener mi?
Yarışmacıları da her yerinden öpmez herhalde.

başka biri sunsa tutmazdı belki ama ertem şener var güzelse izlerim

Bence tutmayacak ama format güzel gözüküyor izlemeyi düşünebilirim. 22.00'da başladığına göre 23.30 gibi biter bence. Beyaz'ı fazla geçe atmazlar...

Şaka maka Ertem Şener biraz heyecan katarsa güzel olabilir
.

şaka gıbı tutmaz. Tabı HAYEL KIRIKLIGI OLCAK BENCE

Hollanda'da reyting rekorlari kiriyor. Burada da ayni basariyi yakalar umarim.

Çok fazla izleneceğini düşünmüyorum ama Ertem Şener sunumu izleyiciyi etkileyebilir...

Almanyada var bu yarışma. Reytingleri iyi aslında: İkinci oluyor.

Açıkçası bana tanıtımlar kötü gelmedi, bu yarışmanın aynı Şanslı masa gibi kısa süre de olsa bir etki yaratacağını düşünüyorum ama oyunlar kapılınca, her şey açığa çıkınca aynı hızla yerin dibine gömülür. Bu tür yarışmaların sorunu bir devamlılığının olmaması zaten, hep aynı oyun insanı daraltıyor bir süre sonra.

Ben ilk günde, ilk 3 görür gibiyim.