Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soma için araştırma önergesi "hükümeti meşgul etmek" için verilmişmiş !!
Eften püften dedikleri araştırma önergesi sayısını bile bilemediginiz kişinin canına mal oldu.
Meclisin masalarında kahvedeymiş oturup sohbet edip Sayın Özel'i dinlemeyen, milleti temsil eden vekiller şimdi vicdan azabi çekiyorlar mı? Ben uyuyamadım üzüntüden, siz uyudunuz mu milletvekilleri?
Meclisin masalarında kahvedeymiş oturup sohbet edip Sayın Özel'i dinlemeyen, milleti temsil eden vekiller şimdi vicdan azabi çekiyorlar mı? Ben uyuyamadım üzüntüden, siz uyudunuz mu milletvekilleri?
dün erdoğanın açıklamarı şu ülkelerdede ölenler oldu yani maden'de kaza olur ölümler normaldir diye bir açıklama yaptı kazalar olurmuş normalmiş ölümler falan neyi abartıyormuşuz bunu anımsatan şeyler söyledi herifin türkler umrumda bile değil asker ölmüş maden işçisi ölmüş normal şeyler diyip geçiyor yüz ifadesine bakıyorum adamda üzülmekdiye birşey yok eminim robortajtan sonra gidip sigrasını yakmıştır adam kürtleri seviyor tepki gösterdik bu sefer suriyelielri sevmeye basladı onada tepki gösterdik bu seferde roman kardeşlerim demeye basladı herif türkler dışında herkesi kardeşi görüp seviyor sadece türkleri sevmiyor biz ısrarla görmek istemiyoruz bu gerçeği 😵😵😵
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.