Kaza Değil CİNAYETTİR Bu!

primavera

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
529
Puanı
235
1510658_630790096996926_6849467910369629064_n.jpg

CHP önergeyi verdiği halde reddedildi. Ama neden??? Çünkü CHP verdi o önerge ve tasarıyı...

Soma için araştırma önergesi "hükümeti meşgul etmek" için verilmişmiş !!
Eften püften dedikleri araştırma önergesi sayısını bile bilemediginiz kişinin canına mal oldu.

Birde o zaman önergelerinin arkasında dursunlarmış gibi pişkin açıklamalar yapıyorlar!

Meclisin masalarında kahvedeymiş oturup sohbet edip Sayın Özel'i dinlemeyen, milleti temsil eden vekiller şimdi vicdan azabi çekiyorlar mı? Ben uyuyamadım üzüntüden, siz uyudunuz mu milletvekilleri?

Cinayet değil öyle şey olur mu takdir-i ilahi bu. Üzülürüm üzülürüm de 3 gün sonra her şeyin unutulacagina üzülürüm.

Sırf CHP verdiği için bu teklifi red ettiler :( Alın size :( Çok üzgünüm 275 olmuş :(

dün erdoğanın açıklamarı şu ülkelerdede ölenler oldu yani maden'de kaza olur ölümler normaldir diye bir açıklama yaptı kazalar olurmuş normalmiş ölümler falan neyi abartıyormuşuz bunu anımsatan şeyler söyledi herifin türkler umrumda bile değil asker ölmüş maden işçisi ölmüş normal şeyler diyip geçiyor yüz ifadesine bakıyorum adamda üzülmekdiye birşey yok eminim robortajtan sonra gidip sigrasını yakmıştır adam kürtleri seviyor tepki gösterdik bu sefer suriyelielri sevmeye basladı onada tepki gösterdik bu seferde roman kardeşlerim demeye basladı herif türkler dışında herkesi kardeşi görüp seviyor sadece türkleri sevmiyor biz ısrarla görmek istemiyoruz bu gerçeği 😵😵😵

Önerge sırf Chp'den çıktı diye tiye almalarına denilecek bir şey yok zaten ama umarım ders olur bu herkese.