Kayıp Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanal d totali kurtarma peşinde
pazartesi
çalıkuşu
galip derviş
salı
yalan dünya
çarşamba
Aşk
merhamet
perşembe
fatih
intikam
cuma
kayıp
beyaz show
cumartesi
güneşi beklerken
ben bilmem eşim bilir
pazar
Arka sokaklar
@ehsan7000 nediyorsun buna böyle bir durum olabilir diyor
@EveN bu olursa ne olur ne dersin

yanlız kanal d fatih i yerinden oynatmamalı bu resemn 10 milyon harcadın ama tutturamadın med yapım demek :D

Ek olarak Cuma en kötü ihtimalle 2. olur Yalan Dünya ama Pazartesi en iyi ihtimalle 3. olur, daha kötüsü de var, O Ses'in özeti çok iyi izleniyor...

Kanal D bu sene gerçekten kendinde değil. Yalan Dünya komedi dizisi. Komedi dizilerinin özeti her zaman fazla izlenir. Bir araştır istersen bu dizinin özetinin 9 almışlığı var, en düşük özet reytingi ise 4-5. Bu diziye niye özet vermezsin?

İntikamın da özeti ne işse iyi izleniyordu. Onu da kaldırdılar...

SM-N900 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free
Yalan Dünya bence de 21:00'a kadar özet vermeli 5 rahat alır dediğin gibi ama Kanal D bence Yalan Dünya'dan çok kendini kurtarmayı düşünüyor ve bu yüzden Yalan Dünya'yı en çok ihtiyaç duyulan her hangi bir güne koyabilirler. Fatih tutmadığı için Pazartesi ne yapacaklar çok merak ediyorum. Pazartesi'yi kurtaracak tek yapım Yalan Dünya. Cuma da Kayıpla kurtulmaz ama dediğin gibi Yalan Dünya hangi güne geçerse geçsin uzun özetle başlamalı. O taktikle 7-8 almak varken 6 -6.5'la niye yetiniyor ki Kanal D anlamadım valla.

Yani. Hangi güne alınırsa alınsın ab'de 6-7 reytingi garanti. Fatih yerine gelme olasılığı da var geçen seneki gibi Pazartesi'yi kurtarmak adına ama bu sefer de Cuma risk altında olur. Kayıp'ın pt-1'de alacağı oran 3-4 bence daha fazlası olmaz. Beyaz Show daha iyi gider Kayıp'tan. :)
Pardon da yalan d ne aldı dünki boşlukta sanki? Totel 4 ab 5. Bide med olsa totel 3 ab 4 olurdu. Bu mu iyi?

Yalan dünyanın alma ihtimalimden daha fazla olduğu kesin :d
Neden ki? Yalan Dünyanın totalde 8, A/B'de 14 almışlığı var.

Geçen sene de total 5.52, A/B 10 almışlığı var. Yani Kayıpın hiçbir zaman almayqcağı reytingler. Sadece önünün açılması lazım. Geçen sene Kayıp Şehir bu sene de Kayıp önünü tıkıyor. Çok çektik biz bu Kayıplardan...

Neden ki? Yalan Dünyanın totalde 8, A/B'de 14 almışlığı var.

Geçen sene de total 5.52, A/B 10 almışlığı var. Yani Kayıpın hiçbir zaman almayqcağı reytingler. Sadece önünün açılması lazım. Geçen sene Kayıp Şehir bu sene de Kayıp önünü tıkıyor. Çok çektik biz bu Kayıplardan...

Ab yi bilmiyorum ama totel oranını zamanla geçer kayıp. Mecbuurr çekicen kayıplardan :d

Pardon da yalan d ne aldı dünki boşlukta sanki? Totel 4 ab 5. Bide med olsa totel 3 ab 4 olurdu. Bu mu iyi?
Dün boşluk muydu sence? Hem 14 reytinglik maç vardı maçın yarım saatiyle belki de fazlasıyla karşılaştı hem Karagül vardı hem de insanlar bayram yolculuğuna çıktı ve yine de öyle fazla bir düşüş yaşamadı. Ayrıca tek Yalan Dünya düşse neyse. Karagül de düşüş yaşadı bu nedenlerden dolayı. Ayrıca hem maç hem Medcezirin aynı gün yayınlanma ihtimali yok aynı kanalda oldukları için. :) Med olsa yine geçen haftaya yakın oranlar alırdı. Peki sence Kayıp dün Yalan Dünya'nın yerine yayınlansa kaç reyting alırdı? :)

Yalan Dünyq boşlukta coşan bir dizi değil. Kendi kitlesi var. Ne olursa olsun fazla değişmiyor. A/B'de 5'in altına inmez.

Yeter bu kadar bence. Ben PT1'de tutunayan yeniyetme bir dizi ile kıyaslamak istemiyorum Yalan Dünyayı. Sen ÖBGZK ile nasıl kıyaslamıyordunaa yeni dizileri ben de aynı şekil.

Dün boşluk muydu sence? Hem 14 reytinglik maç vardı maçın yarım saatiyle belki de fazlasıyla karşılaştı hem Karagül vardı hem de insanlar bayram yolculuğuna çıktı ve yine de öyle fazla bir düşüş yaşamadı. Ayrıca tek Yalan Dünya düşse neyse. Karagül de düşüş yaşadı bu nedenlerden dolayı. Ayrıca hem maç hem Medcezirin aynı gün yayınlanma ihtimali yok aynı kanalda oldukları için. :) Med olsa yine geçen haftaya yakın oranlar alırdı. Peki sence Kayıp dün Yalan Dünya'nın yerine yayınlansa kaç reyting alırdı? :)
Yaklaşık 1 saati ile. :D

Çoğu kişi med ile aynı kitlede, med reklama girse de yd yükselse diyodu ama aman aman bi artış olmadı.. Karagül erken başlaması sebebiyle düştü, farkındaysan tekrarı 4'e yakın aldı demek ki eski saatinde yayım yapsaydı aynı oranları alırdı.. Kayıp yayımlansaydı totelde yd den daha iyi giderdi. Ab de ise aynı oranları alırdı. Dün yalan d nin benzer kitleli bi rakibi yoktu ama durum ortada. Bayram çıkışları aman aman etki etmez henüz. Daha erken reytinglere etkisi için..

Yalan Dünyq boşlukta coşan bir dizi değil. Kendi kitlesi var. Ne olursa olsun fazla değişmiyor. A/B'de 5'in altına inmez.

Yeter bu kadar bence. Ben PT1'de tutunayan yeniyetme bir dizi ile kıyaslamak istemiyorum Yalan Dünyayı. Sen ÖBGZK ile nasıl kıyaslamıyordunaa yeni dizileri ben de aynı şekil.

Tamam kıyaslama revan ona bi şey demiyorum ama heptende yerlerdeymişcesine bahsetmen abartı kayıp hakkında..

Çoğu kişi med ile aynı kitlede, med reklama girse de yd yükselse diyodu ama aman aman bi artış olmadı.. Karagül erken başlaması sebebiyle düştü, farkındaysan tekrarı 4'e yakın aldı demek ki eski saatinde yayım yapsaydı aynı oranları alırdı.. Kayıp yayımlansaydı totelde yd den daha iyi giderdi. Ab de ise aynı oranları alırdı. Dün yalan d nin benzer kitleli bi rakibi yoktu ama durum ortada. Bayram çıkışları aman aman etki etmez henüz. Daha erken reytinglere etkisi için..
1 saat maç ila Kayıp karşılaşsa bunu sürekli söylersin. :)

Evet Medcezir ile kitleleri benzer. Bir kısım kitle Medcezir için ekran başına geçiyor ama reklamda Yalan Dünyaya kayıyor.

Komedi ile dramları bir tutma. Dram kendine bağlar ama komedi bağlamaz ve en çok maç komedileri etkiler. Nasılsa sonra netten izlerim der millet. Ama dramlarda bi heyecan oldu mu kanal değiştiremez millet izlemezse bu gece uyuyamaz çünkü.

Kusura bakma ama Kayıp'ın o saatte Yalan Dünya'dan iyi gideceğini senden başka düşünen yoktur herhalde. Kayıp totalde en fazla 4 alırdı ab'de de en fazla 4.5 - 5 arası. Kayıp pt-1 dizisi değil pt-2 dizisi. Pt-1'de Yalan Dünya'dan iyi gitme ihtimali yok kesinlikle bence. :)

Kusura bakma ama Kayıp'ın o saatte Yalan Dünya'dan iyi gideceğini senden başka düşünen yoktur herhalde. Kayıp totalde en fazla 4 alırdı ab'de de en fazla 4.5 - 5 arası. Kayıp pt-1 dizisi değil pt-2 dizisi. Pt-1'de Yalan Dünya'dan iyi gitme ihtimali yok kesinlikle bence. :)
Bence fazla söyledin. Kayıp PT1'de yayınlandı ve 3 aldı. Bu konu tartışmaya açık bilr değil. :)

1 saat maç ila Kayıp karşılaşsa bunu sürekli söylersin. :)

Evet Medcezir ile kitleleri benzer. Bir kısım kitle Medcezir için ekran başına geçiyor ama reklamda Yalan Dünyaya kayıyor.

Komedi ile dramları bir tutma. Dram kendine bağlar ama komedi bağlamaz ve en çok maç komedileri etkiler. Nasılsa sonra netten izlerim der millet. Ama dramlarda bi heyecan oldu mu kanal değiştiremez millet izlemezse bu gece uyuyamaz çünkü.

Bana gerek yok, sen zaten her dakika kayıptan bahsediyosun:)

Tamam kıyaslama revan ona bi şey demiyorum ama heptende yerlerdeymişcesine bahsetmen abartı kayıp hakkında..

pazartesi çalıkuşu ve galip derviş olur
salı yalan dünya olur
çarşamba aşk merhamet olur
perşembe fatih ve intikam olur
cuma kayıp beyaz show olur
cumartesi güneşi beklerken ve ben bilmem eşim bilir olur
pazar Arka sokaklar olur

Yalan dünya pt-1 lik mi sanki? Totelde 3.80 lerde dolaşan bi dizi ne ara pt-1 lik oldu? :) tamam ab si yüksek ama kayıplada arasında dağlar yok ya, 1 buçuk filan bi rakam var. Görende pt-1 de mücizeler yaratıp totel 8 ab 11 alıyo diyecek.

Bence fazla söyledin. Kayıp PT1'de yayınlandı ve 3 aldı. Bu konu tartışmaya açık bilr değil. :)
İşte en fazla demiştim zaten fazla olmuş galiba biraz. :) Pt-1'de tutunması imkansız Kayıp'ın. Yoksa niye saati değiştirilsin ama Yalan Dünya pt-1'de çok iyi. Pt-2'de de ab'de 6+ alacaktır. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy