Kayıp Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kırmızı yere kendimi örnek gösterebilirim ama ikisi çakışırsa karadayı izlerim orası ayrı konu :))
Sen istisna oldun şu an. Peki o zaman sen gelmeden önce diye düzelteyim:X Sen tekrar gitmezsen bu istisna da yok olacak:T: Forumda bile böyle bi denge yok gerçekten. Yada var ben bilmiyorum :T:

KanalD iki yıldır izlediğim dizileri gün ve saat değişiklikleriyle bitirdi.Kendisi yaptı bunu seyirci de artık birsüre sonra pes etti.
Bu diziyi gereksiz olaylarına rağmen cok seviyorum inş Pazartesi günü başarılı olabilir :(:(

Bu durum bana bi şeyi hatırlıyo ama neydi neydi düşünüyorum.... ahaa buldum! "Kayıp Şehir" :F

Geçen sene Kayıp Şehir üvey etlat muamelesi görüp ordan oraya sürüklendi bu sene de Kayıp. :F

Kanal D mümkünse kayıplı bi dizi yapmasın.:Z

bu dizi de tutmadı o ses ve karadayı karşısında fatih kadar kötü gitmesede total 2.5-3 ab 3-4 arası alır en iyi ilk önce fatih bitti şimdi sırada kayıp sonra aşk ondan sonra da çalıkuşunda sıra:D

bu dizi gidici... ilacı yok bu işin. çok itici bir dizi. türk milletinin izleyeceği tarzda bir şey değil...