''Kayıp'' Dizisinin Saati Değişti!

Belliydi zaten. 2. bölümde aldığı reytingler ortada. Diziyle ilgili ilk haberler çıktığı günden beri söylüyorum, bu tarz dizileri seyirci sevmiyor ne yazık ki? Kafa yormak istemiyorlar. Düşünmek istemiyorlar. E bide zaten soğuk bir havası var dizinin malum. Suskunlar, Uçurum, 20 Dakika'nın akıbeti ortada maalesef. Pt 2 de de çok bi sıçrayış gerçekleştireceğini sanmıyorum ama daha iyi bi karar olmuş.

Yalan dunya cuma totalde 3 rating alir yada alamaz karagul medcezir falan varken totalde izlenmez abde de medceziri gecemez. Sali gunu bakalim kimin dizisi tutacak :D ask ilk haftalar mynin ozetiyle yarisir ama sonra duser bence doksanlarla yarisir
Sence Medcezir ve Karagül ikilisi, Karadayı ve O Ses ikilisinden daha mı güçlü?

Heyyy star yöneticileri:bağır: Şu Dila denen kadını başka güne alın #Medcezir'i 23'e kadar uzatın:bağır:

Bence iyi oldu dizi için, umarım hak ettiği sonuçları elde eder artık :)

Tam saatine düştü bence ve gayet iyi oranlar alacağına eminim. Cuma ne yayınlanacak merak ettim şimdi.

beklenen karar bu tarz dizilerin pt-1 de şansı yok :D yd nin ardına ab de + olarak başlar :D karşısında da rakip yok gibi dila ile kitleleri farkl ıtatar da güçlü bir rakip değil :D

Perşembede kalsın pt2'de kalsın boşlukda ben bile izliyorum :X

Geçen sene Beyaz Show'a Kanal D yine aynı muameleyi yaptı :bağır:
Önceki mesajımda da yazmıştım. Beyaz Show güzel konuklarla ab'de bir anda fırlıyor. 6 reyting aldığı olmuştu. Kayıp daha o kadar alamadı. Yani bir Kayıp yüzünden bir sürü dizi ve programına yazık ediyor Kanal D resmen :bağır:

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919