diziler izlenmeyince ve reytingleri dip yapınca iki bahane moda oldu artık;Türk halkına fazla geldi bu dizi zaten...
1.reyting üstü proje
2.Türk halkına fazla geldi
senaryosu kızım nerede dizisinin aynısı bi icraat yok ne fazlası eksiği
diziler izlenmeyince ve reytingleri dip yapınca iki bahane moda oldu artık;Türk halkına fazla geldi bu dizi zaten...
bu dediğin as da kvp de de silah aptlıyo ikisi de aynı dizi demek gibi bişi iki dizi arası dağlar ka fark vardiziler izlenmeyince ve reytingleri dip yapınca iki bahane moda oldu artık;
1.reyting üstü proje
dila hanim izleyen biri icin sewnce de bu sozler fazla iddiali degiil miIzlenmiyorsa ki izlenmiyordu zaten. Vede çok abartilmisti bu dizi. ben dedim bi cacık olmaz bu dizi den zaten . Böyle sallandirirlar askıda. Hadi sende tarihteki kötü dizilerin arasına karış ve hemen unutulmaya mahkum ol.
Valla bu sefer gercekten turk halkina fazla geldigini dusunuyorum bende gerci bende her bolumunu izlemiyodum ama olsun tvde 6 7 rating alan cogu diziden cok daha kaliteli cok daha ozenli bir diziydi bence gerek senaryoyla gerek oyunculuklarla kalite kokan bi dizidiziler izlenmeyince ve reytingleri dip yapınca iki bahane moda oldu artık;
1.reyting üstü proje
Türk halkının bu tarz zeka gerektiren düşündüren dizileri sevmediği bir gerçek Son,20 Dakika ve şimdide son kurban Kayıp oldu.Tamda izlemeye başlamıştımTürk halkına fazla geldi bu dizi zaten...
Diziyi izleneden yapılan yorumlar ;diziler izlenmeyince ve reytingleri dip yapınca iki bahane moda oldu artık;
1.reyting üstü proje
Konun işlenişi ve oyunculuklar şahane idi. Senaryosu çok farklıydı ama malesef..Türk halkının bu tarz zeka gerektiren düşündüren dizileri sevmediği bir gerçek Son,20 Dakika ve şimdide son kurban Kayıp oldu.Tamda izlemeye başlamıştım
Son ve 20 Dakika planlandığı şekilde bitmişti Kayıp'a bu şans verilmedi ne yazık ki
evet öyle bir patladı ki gittiği her güne kalite getirdi helal olsunGeç bile kaldılar. Sezonun bombası patladı.
Televizyon Dizisi'nden Furkan Söğüt'ün haberine göre