Kayıp Şehir'in de Korunmaya İhtiyacı Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok fazla oynadilar dizinin gün ve saatiyle.. Umarim bundan sonra artik oynamazlar.

Kayıp Şehir Kesinlikle Bugüne Kadar Yapılmış En Kaliteli Dizilerden Biri! Gerek Oyuncular Gerek Seneryo Ve Kayıp Şehirin Kitlesi Oluştu Sırtınında Yere Geleceğini Düşünmüyorum Ben Ve Yeni Saati Kayıp Şehir İçin İyi Olacak Bence.

- - - Ekleme - - -

yok aga işin gerçeği göz atarm da ama çok vaktm olmuyo ya çok dizilere bakcak ama başta oyuncular hiç çekmiyor ki beni oyuncular çekse ki bir göz atsak izlesek..konusuda çekmiyor napayım :)

Seneryo Ve Oyuncular Dikkat Çekmiyecek Kadar Kötü Değil! Aksine Süper!Özellikle Seneryo Yani Seni İzle Diye Zorlamıyorum Ama Bir Göz Gezdir Ozmn Bu Yorumun Değişir Oyuncular Ve SENERYO Tek Kelimeyle Müthişşş :)

kimse yanlış anlamasın da bugüne akdar hangi kanal d dizisinde soyunma tecavüz sevişme öpüşme bunlardan biri olmadı
tüm dizilerinde mutlaka olmuştur
benim fikrim bu kanal toplumun ahlakını bozuyor şahsi fikrim

Katılmıyorum kanal d yıllardır adından söz ettirdi toplum ahlakasını nasıl bozuyor bütün dizileri anlamadım fatmagül haricinde gereksiz iş yok gibi. :D

Sırf Vadiye rakip oldu diye Fatmagül karalandı yıllarca.

Asıl bu tür diziler topluma ahlak dersi veriyor, bozmanın aksine.

O dizide tecavüze uğramış genç kızın hayat hikayesi anlatılıyordu. Ne ahlak bozması? Tecavüzü yapanlar, suç ortakları nasıl hapis yediler, cezalarını çektiler ondan bahsediliyor. Dizinin finalinde bile mağdurların nasıl sonunda kazandığı, suçluların cezalarını nasıl çektiği işlendi.

Bence sırf Vadiye rakip oldu diye bu önyargılardan kurtulun. Kimsenin bu diziyi izledikten sonra ahlakı bozulmaz. Aksine ders alır!

cok mu kaliteli bu dizi kardeş? basrol soyunup duruyor ?

Senin kaliteli dedigin dilada da tecavuz var.. Bazi dizilerde tacavuz oluyo ama sonrasinda mesaj iceriyodu.. Dilada o da yok.. Buna nediycen???

- - - Ekleme - - -

Dizinin kitlesi olustu ustelik surekli gun ve saat degistirmesine ragmen.. Senaryosunu aslinda gordugumuz ama gormek istemedigimiz topluma tum ciplakligiyla gosteriyor bu dizi.. Senaryo, yapim , oyuncular , reji.. Herseyiyle basarili. Bu arada her dizide opusme , sevisme , tecavuz var. İyiki de kanal D var, acikcasi benim fikrim; bu kanal sayesinde kAliteli, farkli yapimlar izleme sansi bulabiliyoruz.. Bence turkiyenin acik ara en iyi kanali..