Kayıp Şehir'in de Korunmaya İhtiyacı Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Sezonun en iyi işlerinden biri olan Kayıp Şehir'in gördüğü eziyeti hiç kimse görmedi desek yanlış olmaz.Kanal oradan oraya,oradan oraya taşıdı durdu diziyi.Kanal D Kayıp Şehir'e bu kadar çok dokunduğuna göre ya diziye çok güveniyordur ya da televizyonculuktan anlamıyordur.Ben ilki olduğuna inanıyorum ama bence artık Kayıp Şehir'e olan güven azalmalı ve kanal Arka Sokaklar'a, Yalan Dünya'ya yaptığı kıyakları Kayıp Şehir'e de yapmalı.Perşembe 20:00 ile Pazartesi 20:00 arasında dağlar kadar fark var sayılmaz ama Pazartesi 21:30 ile Pazartesi 20:00 arasında dağlar kadar fark var.Malum dizi ve yarışmaların en iddialı olmaya başladıkları saatte yeni dizi girmesi olacak iş değil.Kayıp Şehir kanala rağmen çok iyi gidiyor lakin yeni saati diziyi bitirebilir,dizi ya 20:00'de kalsın ya da çok geç saatte ve ne yapılırsa yapılsın bu artık SON değişiklik olsun.

k.şehir kitlesini olştrdu sırtı yere gelmez. ayrıca konularda,mesajlarda onlarca kez söylenenlerin köşe yazısı ya da konu dışı diye acılmasına izin verilmemeli

Kayıp Şehir'in belli bir kitlesi oluştu Emrenin de dediği gibi.Ama bence yeni saati daha iyi olacak diye düşünüyorum ben.

Bu bölümde hep buna benzer konular var gördüğüm kadarıyla.Suçsa açmayız artık.

katılıyom sana.
bence biter bu dizi yakında güvensn o kadar bakalım

Bu dizi bitmeyecek bitmemeli.Ekranda çok kaliteli işler bulmak mümkün değil bu muhakkak kalmalı.

Önceki haber konusundaki linki okudum buraya yapam yorumumu...TNS'de hep kötü gitti Kayp TNS'yi suçlamiş hatta bi yorum gördüm altta milleti aşamiş olarak algılamiş bir okur o zaman kanal D'ye şunu sormak lazım SBT kaç kere birincilik görmüş dizi? Günü oynaya oynaya belli bi kitle edilinildi.Hiç oynanmasaydı dizinin saati yada gunuyle dizi biticekti.Zira TNS'de Huzur vs Dila vs Kayp oynarken en az reytingi Kayp almişti sonrasında zaten saati filan değişti.Kanal diziye sanırım 3 reklam almıyor ama süresine göre 3 reklam almalı.Yine tatmin etmezse hem sbt hemde TNS olarak kesin biter.Tomris giritlinin öyle aman aman kopartan dizileri olmaz hem belli bi kitlesi olur sadece.

Beren'nin bile Tomrisle olan dizilerinin reytingi kaçti acaba? Beren olmasa o rakamlari bile zor görürdü.

Kayıp Şehir eminim Cuma günü olsada başarılı sonuçlar elde edebilir.Ayrıca günüyle oynanan bir dizi izleyici kazanmaz benim bildiğim.Aldığı en iyi reyting 7 civarı zaten bunun üstüne çıkabilecek performansı var bence dizinin ama izleyici gerekli şansı vermiyor bence.

- - - Ekleme - - -

cok mu kaliteli bu dizi kardeş? basrol soyunup duruyor ?

Diziyi izlemeden yorum yapıyorsun o yüzden cevap vermek istemiyorum bu soruna :)

Kayıp Şehir eminim Cuma günü olsada başarılı sonuçlar elde edebilir.Ayrıca günüyle oynanan bir dizi izleyici kazanmaz benim bildiğim.Aldığı en iyi reyting 7 civarı zaten bunun üstüne çıkabilecek performansı var bence dizinin ama izleyici gerekli şansı vermiyor bence.

- - - Ekleme - - -

Diziyi izlemeden yorum yapıyorsun o yüzden cevap vermek istemiyorum bu soruna :)

pt 1 de oynasın zorlanır bence pt 2 de o reytingleri alıyor aga?

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

ya ben sana soruyorum işte kalitesini kalitesiz demiyorum ki

Bak başrol soyunup duruyor demişsin anlatayım.Bahsettiğin karakter zaten rol gereği hayat kadını ve o tarz bir giyime bürünmesi o roldeki biri için gayet normal.Dramayı bence en başarılı şekilde anlatabilen bir dizi ki diğerlerinden farklı kılan diğer bir yanı da dizilerde daha önce karşılaşmadığımız zencilere,travestilere,apaçi tipli insanlara yer verebilen kısaca dış dünyanın gerçeklerini çok iyi yansıtıyor dizi.Dilersen Pazartesi günü yorum yapmak için izlemeni tavsiye edeceğim sana.He beğenmezsen yorum yaparsın yine,beğenirsen de artısıyla eksisiyle yorumu beklerim :)

hangi güne gitse idare eder reytingler alıyo ama kanal diziyi ordan oraya atarsa o kitlesi de gider

Doğru söylüyorsun takas çünkü belirli bir kitleyi artık eline aldı dizi.Ama dediğin gibi günüyle saatiyle çok oynanmamalı ki bence yeni saati iyi gelecek diziye.

Bak başrol soyunup duruyor demişsin anlatayım.Bahsettiğin karakter zaten rol gereği hayat kadını ve o tarz bir giyime bürünmesi o roldeki biri için gayet normal.Dramayı bence en başarılı şekilde anlatabilen bir dizi ki diğerlerinden farklı kılan diğer bir yanı da dizilerde daha önce karşılaşmadığımız zencilere,travestilere,apaçi tipli insanlara yer verebilen kısaca dış dünyanın gerçeklerini çok iyi yansıtıyor dizi.Dilersen Pazartesi günü yorum yapmak için izlemeni tavsiye edeceğim sana.He beğenmezsen yorum yaparsın yine,beğenirsen de artısıyla eksisiyle yorumu beklerim :)

tşkler acıklma için ama izlemem :=)

kimse yanlış anlamasın da bugüne akdar hangi kanal d dizisinde soyunma tecavüz sevişme öpüşme bunlardan biri olmadı
tüm dizilerinde mutlaka olmuştur
benim fikrim bu kanal toplumun ahlakını bozuyor şahsi fikrim

Önyargılısın ama tabularını yıkma zahmetinde bulunmuyorsun.Bak sen bana desen ki bugün Dilayı izle emin ol izlerdim çünkü diziyi bilmeden görmeden yorum yapmıyorum pek :)

kimse yanlış anlamasın da bugüne akdar hangi kanal d dizisinde soyunma tecavüz sevişme öpüşme bunlardan biri olmadı
al buyur burdan yak :D:D
se..si kanal kanal d :D

Moderatörün son düzenlenenleri:

Söylediklerin tek Kanal D için geçerli değil ama birçok dizide bu mevcut :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Önyargılısın ama tabularını yıkma zahmetinde bulunmuyorsun.Bak sen bana desen ki bugün Dilayı izle emin ol izlerdim çünkü diziyi bilmeden görmeden yorum yapmıyorum pek :)

yok aga işin gerçeği göz atarm da ama çok vaktm olmuyo ya çok dizilere bakcak ama başta oyuncular hiç çekmiyor ki beni oyuncular çekse ki bir göz atsak izlesek..konusuda çekmiyor napayım :)

yok aga işin gerçeği göz atarm da ama çok vaktm olmuyo ya çok dizilere bakcak ama başta oyuncular hiç çekmiyor ki beni oyuncular çekse ki bir göz atsak izlesek..konusuda çekmiyor napayım :)

Dram seviyorsan oyuncuya bence ilk etapta bakma sürüklenebilmen lazım diziye yoksa ilgini çekmez elbette.Ama ben bir göz at derim :)