Kayıp Şehir ve Umutsuz Ev Kadınları Topun Ağzında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
salı-cuma ve haftasonları pt 2 boş şu an deneyebilecekelri alanlar var özellikle merhamet öbgz nin arkasına iyi gider :) onların sonucunu görmeden aım atılmaz gibi :)

Haftasonları PT2'nin dolacağını düşünmüyorum ben. En fazla Şans Kapıda Pazar PT2'ye alınabilir. Cumartesi PT2'de Şanslı Masa idare ediyor ve oraya dizi gelmez.

Salı PT2 çok mantıklı gözükmüyor. Çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetsiz yayınlanınca düşük reyting alıyor. Merhamet'i Salı 23.00 gibi başlatacaklarını sanmam. Aynı şey Perşembe için de geçerli İntikam güçlü bir dizi olacak gibi eğer şok bir düşüş olmazsa. O da 23.00 öncesini vermez kimselere.

PT2 için Pazartesi, Çarşamba ve Cuma kalıyor geriye. Pazartesi şu an zaten Kayıp Şehir var. Cuma Derviş Garip, Çarşamba Merhamet olabilir belki ama o da yine de çok mantıklı değil. Merhamet bence olur da İntikam hayal kırıklığı yaratırsa ya da Kayıp Şehir, Arka Sokaklar falan çok düşerse diye alternatif olarak yapıldı ama şu an pek işe yarar gibi gözükmüyor. 7-8 reyting alıp şimdiki dizileri kesecek bir dizi olduğunu düşünmüyorum... Derviş Garip'in de öyle çok büyük reytingler alacak bir iş olmadığı açık. Sosyal medyaya oynayacaktır daha çok. :)

Haftasonları PT2'nin dolacağını düşünmüyorum ben. En fazla Şans Kapıda Pazar PT2'ye alınabilir. Cumartesi PT2'de Şanslı Masa idare ediyor ve oraya dizi gelmez.

Salı PT2 çok mantıklı gözükmüyor. Çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetsiz yayınlanınca düşük reyting alıyor. Merhamet'i Salı 23.00 gibi başlatacaklarını sanmam. Aynı şey Perşembe için de geçerli İntikam güçlü bir dizi olacak gibi eğer şok bir düşüş olmazsa. O da 23.00 öncesini vermez kimselere.

PT2 için Pazartesi, Çarşamba ve Cuma kalıyor geriye. Pazartesi şu an zaten Kayıp Şehir var. Cuma Derviş Garip, Çarşamba Merhamet olabilir belki ama o da yine de çok mantıklı değil. Merhamet bence olur da İntikam hayal kırıklığı yaratırsa ya da Kayıp Şehir, Arka Sokaklar falan çok düşerse diye alternatif olarak yapıldı ama şu an pek işe yarar gibi gözükmüyor. 7-8 reyting alıp şimdiki dizileri kesecek bir dizi olduğunu düşünmüyorum... Derviş Garip'in de öyle çok büyük reytingler alacak bir iş olmadığı açık. Sosyal medyaya oynayacaktır daha çok. :)

monk un yapımcısı kim olacak gene d yapım olursa kayıp şehir gibi dolaşır durur :) merhamet in şansı az gibi sıradan drama olaca ktyutma şansını az görüyıoorum tabi takviye olmazsa bbeb de duram göre tek güne inebilir pazar hde gidiyor kana ld bir dizi koyabilir:)

Kayıp kalksın yayından. :d Ne zaman yayınlandığı bile belli değil. :d

İyi iyi çıksın kirletip attılar zaten haftaya yine değişir üvey evlat. :d

monk un yapımcısı kim olacak gene d yapım olursa kayıp şehir gibi dolaşır durur :) merhamet in şansı az gibi sıradan drama olaca ktyutma şansını az görüyıoorum tabi takviye olmazsa bbeb de duram göre tek güne inebilir pazar hde gidiyor kana ld bir dizi koyabilir:)

Ben Bilmem Eşim Bilir inmez bence tek güne. Hiçbir dizi Ben Bilmem Eşim Bilir kadar reyting alamaz kolay kolay...

@Ozan Yalan Dünya'yı iptal ettin galiba :X

Pazartesi PT1'de duruyor işte. :)

Yalan Dünya sene sonuna kadar rahat devam eder ve sezon sonu biter bence ama duruma göre bir dahaki sezona da kalabilir. :)

d yapım kendi yapımlarını üğretmeye devam ettiği sürece kanal d nin sırtı yere gelmez:) kayıp şehir sessiz sedasız karadayı ve intikamdan sonraki en iyi iş olmayı başrdı bu sene
yalan dünya ab 7 nin altına düşmezse sorun yok devam eder

Pazartesi PT1'de duruyor işte. :)

Yalan Dünya sene sonuna kadar rahat devam eder ve sezon sonu biter bence ama duruma göre bir dahaki sezona da kalabilir. :)

Cümle içinde geçmeyince ve veriler çok fazla olunca matematiğini yapamadim :X Yalan Dünya bitmez cuma gününden başka gün için elleşmiyeceklerdi orda hata yaptılar.AB'si götürür onu her daim:)

burdaki yorumlar bence çok taraflı. aynı reytingleri alan iki diziden birine başarılı denirken diğeri için "düşük reytingler"den ötürü bitirilebilir diyor. biri kuzey güney diğeri kayıp şehir. bence ikisi de kanal dye göre bile başarılılar. kayıp şehir hani boşluk dizisiydi? daha napsın karadayı ve o ses karşısında birinci falan olmasını mı bekliyorsunuz? bu kadar tutmuş işlerin karşısında bile 6 reytingini aldı.
umutsuz ev kadınları da aslında gayet iyi reytingler alıyor da kanal d bence daha bu sezon başlamadan bu diziyi gözden çıkarmıştı. yoksa pazar günü tutan diziyi neden pt 2 ye atarsın ki

Son düzenleme:
ilk olarak , umutsuzla karşılaştırmanız çok yanlış.. umutsuz çok kötü gidiyor.. kayıp şehir kaç kere gün değiştirmesine rağmen hala 6 alıyorsa ki pzt günü zorlu bi gün.. dizi iyi bi dizi.veda da vardı, sabit öylece duruyodu ama izleyen, soran yoktu.. şuanda kuzeyden fazla alan bi dizi kayıp şehir.. yapım zaten d productions'a ait yani kanalın direk cebine iniyo ve kg, yd den daha fazla kazandırıyo kanalına. o yüzden kolay kolay kaldırılcağını düşünmüyorum.