bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,288
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
salı-cuma ve haftasonları pt 2 boş şu an deneyebilecekelri alanlar var özellikle merhamet öbgz nin arkasına iyi gider onların sonucunu görmeden aım atılmaz gibi
Haftasonları PT2'nin dolacağını düşünmüyorum ben. En fazla Şans Kapıda Pazar PT2'ye alınabilir. Cumartesi PT2'de Şanslı Masa idare ediyor ve oraya dizi gelmez.
Salı PT2 çok mantıklı gözükmüyor. Çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetsiz yayınlanınca düşük reyting alıyor. Merhamet'i Salı 23.00 gibi başlatacaklarını sanmam. Aynı şey Perşembe için de geçerli İntikam güçlü bir dizi olacak gibi eğer şok bir düşüş olmazsa. O da 23.00 öncesini vermez kimselere.
PT2 için Pazartesi, Çarşamba ve Cuma kalıyor geriye. Pazartesi şu an zaten Kayıp Şehir var. Cuma Derviş Garip, Çarşamba Merhamet olabilir belki ama o da yine de çok mantıklı değil. Merhamet bence olur da İntikam hayal kırıklığı yaratırsa ya da Kayıp Şehir, Arka Sokaklar falan çok düşerse diye alternatif olarak yapıldı ama şu an pek işe yarar gibi gözükmüyor. 7-8 reyting alıp şimdiki dizileri kesecek bir dizi olduğunu düşünmüyorum... Derviş Garip'in de öyle çok büyük reytingler alacak bir iş olmadığı açık. Sosyal medyaya oynayacaktır daha çok.