Kayıp Şehir Tanıtım Fragmanı | Kanal D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkes ne kadar merak ediyormuş fragmanı :D

Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (2 kayıtlı ve 15 misafir)

Fragman Az Önce Kanal D sitesine eklendi. Şimdi bununla idare edin. Sonra Youtube Videosu eklenecek. Kanal D videosu konuya eklendi :)

Fragman ilgi çekici Gökçe Bahadır alışılmışın dışında bir rolde olacak gibi fakat tutacak iddialı bir dizi gibi gelmiyor bana. Kanal D'nin bu diziyi nereye yerleştireceğini de kestiremiyorum. Bazı günler Kanal D'de iki dizi göreceğiz anlaşılan bu sezon.

Tomris Hanımın tutmuş dizilerine bakın başrolde hep Tuba Büyüküstün vardı.Hatırla Sevgili'dede Beren Saat Gökçe Bahadır bir diziyi götürebilecek bir isim değil bence

arakdaşlar öbgzk tanıtım fragmanı olan ksıma kilit vurulmuş. belli ki takas yine boş durmamış..
bende burdan cevaplıyım bana sorulanları :)
muhtesem , bence öbgzk ilk bölümüyle ve eğer tns ölçerse 13-14 ile başlar ama sbt dersen 10- 13 arası bişey alır bencce.

fks , evet sonunda geldım :)

endgame, bencede 600 kişiden seçilmiş osman, mimar sinanda tiyatro okuyomuş zaten bencede başarılıdır.

- - - Ekleme - - -

bu arada kayıp şehir çok güzel bi dizi olacak bence.. bu sezon kesin olarak öbgzk ve kayıp şeiri izlerim ama veda'ya bakarım ,ilk 3 bölüme.
zaten kayıp şehirin senarist koltuğunda çok önemli isimler var ki bu çok önemli.proje tasarımı tomris hanıma ait bu da süper son olarak ta kadro çok güzel heleki gökçe bahadir ve ilker kaleli süper olmuş! ben çok yakıştırdım ikisini de.. bence güzel reyting alacak bu sezon.