Kayıp Şehir Gün Değiştirdi! İşte Yeni Günü ve Saati!

Kanal D inadina Ocak'a kadar pes etmek istemiyor Persembe günü için

Bence de çok yanlış bir hamle, tutmaz bu hamle

Yalnız şu kadarını söylüyorum, Kanal D sık-sık hamle yapmazdı, ama yapınca da 95 %i tutardı. Ben Yalan Sünya değişikliğine de önce sıcak bakmadım ama sonra mantıklı geldi. Şimdiye kadar anlıklarda aldığı oranlar tutacağına işaret. Ona da herkes tutmaz diyordu.

Bu sefer de bu hamle bence işe yaramaz diyorum. Galiba D'nin bu hamlesi 5 %e dahil olacak

hahhahha kanal d artık zembereği boşalmış sebil gibi ... suyundan kim doldurursa doldurur artık....

- - - Ekleme - - -

kanal d nin ceo su hazır el değmişken öbgç - kuzey güney -uek ya da bir el atsın..diğerleri ağlamasın valla ayıp olur şimdide onlara....

bahzettiğin kuzey güney ve öbgz senin kurtları kalitesiyle döver
)

Kanal D iyice saçmaladı Yalan Dünya A/B de iyi giderken günü değişti, Kayıp Şehir totalde 2.olmuştu en son galiba ama şimdi günü değişiyor. Arka Sokaklar 7 senedir pazartesi günü onun günü değişiyor iyice saçmaladı bunlar.

kayıp şehirdeki adam aynı ağır romandaki adama benziyor...hepsi ağır ağır takılırlar artık.....

- - - Ekleme - - -

kayıp şehir ağır romanın ikiz kardeşi gibi ....kanal d nin bu aşısıda tutmayacak...

Saçmalamışlar gerçekten Perşembe günü eriyip gidecek dizi bence.

kanal d revenge ye karşılama merasimi hazırlıyor bence..... beren sultanya yoluna tüm dizilere feda...hahha..

Yalnız Kayıp Şehir'in fragmanı da iddialı olmuş. Kanal D bu değişiklikleri yapımcılara birkaç hafta önceden bildirip iddialı bölümler hazırlanmasını istemiş belli ki.

Hayır Ne Bu Tepki Yha Tamam Kabul Vadi 1. olur ama vadiden başka ne var ? bnce kayıp şehir muhteşem reyting alır

bence kanal d farklı bir reyting iksiri deniyor tns üzerinde....acaba tutacakmı tutmayacakmı sayın seyirciler az sonnnrraaaa...

- - - Ekleme - - -

bence kanal d farklı bir reyting iksiri deniyor tns üzerinde....acaba tutacakmı tutmayacakmı sayın seyirciler az sonnnrraaaa...

Kanal D reyting yüzünden sonunda iyice kafayi yedi.. Ne yapacagini bilmiyor artik. "Kayip Sehir" dizisinin bittigi resimdir.. Kurtlar Vadisi Pusu yüzünden "Veda" dizisi de basladigi gibi veda etti, simdide sira bu dizide.. Vadi bu dizinin de hakkini verecek.. Dizi zaten kayip, bir kac hafta sonra iyice kaybolacak..

Duruma bakilirsa Kanal D'nin TÜM umutlari Ocak ayinda yayinlanacak olan "intikam" dizisi olacaktir. Bu dizide tutmasa, Kanal D herhalde oldugu gibi yere cökecektir..

Son düzenleme: