Kayıp Şehir Gün Değiştirdi! İşte Yeni Günü ve Saati!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,323
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yılın dikkat çeken dizilerinden biri olan Kayıp Şehir'in günü ve saati değişti!

Cuma günü Yalan Dünya - Kayıp Şehir ikilisini yayınlayan Kanal D, Yalan Dünya'dan sonra Kayıp Şehir'in de gününü değiştirdi. Cuma 22.30'da yayınlanan dizi gelecek haftadan itibaren Perşembe 20.00'da ekrana gelecek.

Cuma günü geç saatte yayınlanmasına rağmen oldukça iyi reytingler alan dizinin yeni gününde nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Kanal D'de bu yıl Perşembe günleri daha önce ise Kötü Yol, Veda, Umutsuz Ev Kadınları yayınlanmış fakat beklenen başarıyı yakalayamamıştı.

Perşembe günü 20.00'da yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları'nın yeni günü ve saati ise şimdilik belirsiz...

kaanil_134728734238.jpg

Son düzenleme:
Kanal D'yi anlamak artik güç. Cuma PT-2'de iyi giden dizinin saat ve günüyle degisecekler.

Kayip Sehir bir PT-1 dizisi degil zaten.

Oha ya oha, Kanal D'yi kumandadan siliyorum, bir kanal bu kadar mı yanlış işler yapar.

Kanal D'yi hep birlikte kınamalıyız bence, Kayıp şehir de bitirildi kanal tarafından...

Olamaz ya :( İntikam gelince yayından kaldırabilirler o zaman ilk defa bir dizi Kanal D'de olmasaydı diyorum! :(

dizinin takipçilerinden başta yakup arkadaşımız olmak üzere tüm kayıp sever arkadaşlara derin üzüntülerimi yolluyorum ...

dizi yakında yayından kalkar :))

vedada böyle olmuştu

acaba uek nereye taşındı ???

Kanal d ne yapıyor anlamak çok güç kayıp şehirin pimi çekildi uek cuma pt2 kaydırılabilir.

- - - Ekleme - - -

Kanal d ne yapıyor anlamak çok güç kayıp şehirin pimi çekildi uek cuma pt2 kaydırılabilir.

Kanal D dizilerinin günüyle en çok oynayan kanal sıralamasında 1.'liğe yükselmeyi başardı :) Dizi Vadi'nin karşısında karşısında başarılı gidemez maalesef .

Pes! Cuma günü zirveye oynayan diziyi aldılar getirdiler elleriyle yaktılar. UEK günü 2. Tamamlıyordu zaten. Kayıp Şehirin izleyici kitlesi yaklaşık olarak KVP ile aynı

UEK Cuma PT2'ye alınırsa yükselir bence ama

Abbowww....Boşluk dizisi dediğimde sanki arı kovanına çomak sokmusum gibi herkes bana sarıyordu...Noldu diziniz HUzur Koçan'ı diye dalga geçtiğiniz diziden boyunun ölçüsünü aldı...Yeni gününde sizin deyiminizle Koçan'a ezildiyse KVP ile bi kurekde elinize alın dizinin mezarina kazmada yardimci olun...

Nedir bu tepki anlamadım. Gayet iyi olmuş. Perşembe günü tv'de Vadi'den başka bir şey yok ki. Star desen film koyup duruyor. Kanal D perşembeye ne koysa izlenir.

Kayıp Şehir, Umutsuzlardan daha iyi gidecektir. Vadi besler bunu.

dipnot: Bu yorumdan sonra Kanal D'ci demeyin sakın, gayet mantıklı bir yorum yaptım. :D

dipnot2:
Kayıp Şehir'den nefret ediyorum. :D

Son düzenleme: